LAST PICS FROM CPH

Her kommer lige de sidste billeder fra min dejlige weekend i København.
Lørdag efter Louisiana tog vi ind til MIDTBYEN(! :P) for at spise frokost. Vi spiste på RizRaz, som har en vegetarisk frokostbuffet. Deres falafler var himmelske! Og så var der bønnesalat og broccolisalat og artiskoksalat og… og… HEAVEN! Måske not so much for kødelskende kæreste. Godt han ikke var med 😀
Søster, mutti og jeg var i hvert fald svært tilfredse, og trillede derfra 😉
Vi gik tur i “Pisserenden” efter vi havde spist, og om aftenen så vi Børne MGP i fjernsynet. Det synes jeg altid er skægt at se – meget bedre end de voksnes!

 
Søndag tog vi ned på Den Franske Café, der ligger lige ved den der sø på Østerbro. Min søster var så sød at invitere til brunchbuffet. Der var det smukkeste forårsvejr. Det blæste en del, men himlen var blå og solen strålede.
 
Buffeten var rigtig god. Der var alt hvad hjertet kunne begære, og jeg er egentlig ret vild med konceptet om at man bare kan tage hvad man vil ha’. Om end jeg også sætter pris på en god tallerkenbrunch, der er flot anrettet. Men all you can eat pandekager med sirup skal man altså ikke kimse af!
Efter maden var vi meget mætte. Vi tog på loppemarked på Remisen. Det var super godt, og jeg har jo allerede vist mine fantastiske fund.
Jeg kan dog undre mig gevaldigt over, hvad folk tror de kan få penge for på sådan et loppemarked. Det gør jeg sådan set hver gang, jeg er på loppemarked. Dette loppemarked var dog ikke så slemt, men hvorfor vil man overhovedet prøve at sælge halvtomme eau de toilette, brugte øjenskygger, dukker der mangler en arm osv. Smid det dog ud! Der er jo ikke nogen, der gider købe det alligevel. Og så undrer jeg over at man laver en loppestand fyldt med passive-aggresive “NIX PILLE!!!” skilte over det hele. Nåmen så går jeg da bare herover, hvor jeg faktisk godt må røre ved tingene.. tsssh.. 
 
 
Og så var der vildgæs i søen! Sådan nogle har jeg altså aldrig set før.. Altså ikke vilde!
 
Og så er dette skilt da  lidt sjovt. Skulle det være en halv cykel?

Det har bare været en hel fantastisk weekend i storbyen. Jeg synes København er fantastisk smuk og spændende, og hver gang jeg er der, tænker jeg at det kunne være fantastisk også at bo der. Men det er dyrt og det er langt væk. Og når jeg er tilbage i Århus tænker jeg, at her er faktisk også helt ok at være 😉
Men 2011 skal altså byde på flere ture til KBH. For der er så skønt, derovre.. Hvis så lige DSB kunne være så elskværdige at sænke deres togpriser. Så ville det være perfekt.

2 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *