Aktiv dag og underholdende bustur!

Idag mødte jeg klokken otte. Først havde vi undervisning i, hvordan vi skulle bruge vores computere til at komme på forskellige ting. Linux gav mig godtnok lidt trouble, så Rasmus og jeg forsøger vist at lægge Windows over i aften. Det er irriterende, når man åbner et dokument, at der så bare står vrøvl i det f.eks. Og sådan nogen ting. Det er bare ikke helt optimalt, så derfor.
Senere var vi på o-løb rundt omkring på skolen, hvorefter det så var tid til at gå igang med aktivitetsdagen. Vi skulle klædes ud, og min gruppe var superhelte 😀
Jeg så sådan ud. Ømt, ik??

Da vi havde fået styr på udklædningen, skulle vi med en bus, der så kørte os til Brabrand og til Legelandet. Her drak vi lige en enkelt øl og åd lidt kage, før vi kastede os ud i alle tingene. Der er hoppeborg, oppustelige slides og diverse ting. Det var mega sjovt bare at tonse igennem det hele.
Senere var der så konkurrence. Ergo a og b gruppe mod fys grupperne. De forskellige dicipliner var; tyren (der hvor det gælder om ikke at falde af). Det var kun tre fra hver gruppe, der skulle konkurrere dér. Så var det igennem en lille forhindringsbane, hvor hele holdet skal igennem på én gang, og det så gjaldt om at være hurtigt. Vi væltede bare rundt oveni hinanden, og det var så skægt. Næste diciplin var den allerstørste oppustelige slide, hvor man skulle kravle op (hvilket faktisk var lidt tricky!) og så kaste sig ned af den, og glide ned. Vi kæmpede, og havde utrolig meget kampånd! 😀
Sidste diciplin skulle man kravle rundt inde i, hvad skal man kalde det, et legetårn/labyrint. Her skulle man finde bogstaver, og lave et ord af det. Vi klarede ikke denne diciplin så godt, men kampånden var nu stadig på sit højeste 😉
Og så skulle vi dyste to gange mere i den store slide, puh det var hårdt! Men rigtig rigtig sjovt! Jeg har sjældent grint, råbt og klappet så meget som idag. Det har virkelig været en underholdende dag, og jeg føler jeg er kommet tættere på mange af mine klassekammerater. Hele arrangementet sluttede omkring lidt over seks, så det var en lang dag!
Da jeg skulle med bussen hjem igen, kom den til at køre ind i et eller andet ved vejarbejdet på Nørrebrogade, så det ene sidespejl røg af, og den var lidt skadet fortil. Det betød, at den ikke kørte videre efter banegården. Super.. Så skulle vi stå der og vente tyve minutter på, at der ville komme en ekstra 11’er. Suk..
Og så var der bare den mest besynderlige mand med i bussen. Han blev ved med snakke til tre unge piger og sige “You macaroni?? You macaroni?? You pensionist??” det gav ingen mening, whatsoever.. Til en af pigerne siger han så “You marry Michael Jackson. He give you five million dollar!” og så dansede han ellers løs i bussen.. Mærkelig fætter. Og pludselig stod han af. Hmm..
Nu er jeg så endelig hjemme, og jeg er godt træt efter idag. Rasmus kommer om lidt, og så skal vi vist bare snakke og hygge, stille og roligt for hold nu op hvor er jeg bare træt egentlig! Men det har været en fantastisk dag, så jeg er bare så glad!! 😀 Det virker bare som et super hold, og det er vi flere der er enige om, så ja, det kunne bare ikke være bedre! 🙂 Er så lykkelig over, at disse to dage bare er gået så godt, som de er!
Her er lige et par billeder fra dagen. Har lige gjort to medstuderende anonyme, men billedet er bare ikke det samme fuldstændig uden dem:

I morgen skal jeg møde kl. 10. Det er nu fint, at det ikke er kl. 8 ligesom idag!
Jeg har så først fri kl. 16.45, snoooork, hehe ;P Men min søster kommer i morgen aften, og skal bo ved mig nogle dage pga syn af lejlighed, fest m.m. Så det bliver bare skide hyggeligt, selvom jeg er lidt en travl kvinde, skal vi nu nok få hygget os lidt sammen indimellem 🙂 Bliver dejligt at se hende igen.
I’m off..
/Rebekka

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *