Første skoledag!

Ja, så oprandt dagen!

Jeg så sådan ud på min første skoledag 😉
jeg var egentlig ikke nervøs, men nåede lige at få lidt mavekramper inden jeg skulle ud af døren. De forsvandt heldigvis i løbet af busturen, men det var ret ubehageligt.

Havde set på rejseplanen.dk at jeg ville kunne være der ti minutter i ni med bussen, og vi skulle møde kl. ni så det passede jo perfekt! Desværre nåede bussen at blive forsinket lige præcis ti minutter. Så jeg kom for sent på min første skoledag. Great!! Godt nok kun to minutter, men alligevel. Der går også en tidligere bus, men så er jeg der bare tyve minutter før, og det er jo heller ikke fedt. Hvis bare den rent faktisk overholdte sin tidsplan.. hmm.. I morgen har jeg en aftale med en anden pige, som også tager 11’eren, at vi tager “den sene”. Så er vi da to til at komme for sent, hvis det er 😉 Men hvis den er forsinket igen i morgen må jeg vist overveje at tage den tidligere, for det dur jo altså ikke at komme for sent.

Da jeg trådte ind af døren til lokalet tænkte jeg bare “nå, det må jo så være både ergo- og fysioterapeuter, der skal mødes herinde” WRONG! Goddag til 65 nye klassekammerater!!

Noget af tiden vil vi være delt op på to hold, men det meste vil være hele holdet, altså alle 66 mennesker. Det er godtnok mange mennesker, at skulle forholde sig til på én gang.

Men dagen startede ud meget godt. Havde sat mig ved siden af en pige, som viste sig at være både sød og utrolig sjov, så vi fik da grinet og fniset en hel del 🙂 og vi snakkede i timen, tsk tsk!! 😀

Der blev givet et hav af informationer, og jeg kan ærlig talt ikke huske en disse! Man får bare så mange informationer og indtryk på én gang, så det er ikke til at hitte rede i synes jeg. Men det meste var jo bare noget intro noget, så vi kommer nok til at høre de fleste ting mange gange.

Vi fik også et ordentligt læs papirer til samlingen. Og et mega forvirrende skema.

Tutorene lavede navnelege med os inde i gymnastikssalen. Her var vi så delt op i de grupper. Det var den klassiske navneleg, I ved, den med “Nanna Nullermand” og “Rebekka Radio” and so on and so forth. Lidt belastende i længden, men nu hænger navnene da så nogenlunde fast.

Til allersidst satte vi os alle i kantinen, hvor der var mulighed for at købe lunkne øl og snakke sammen. Super hyggeligt. Opdagede pludselig mig selv være den, der faktisk var den mest snakkende og den, der holdt samtalen igang i gruppen. Så det var jo godt til mig:) På vej væk fra “den stille pige..” 🙂 Alle dem, jeg fik snakket med, virkede rigtig søde, så det var super godt.

I morgen bliver en hård dag, men forhåbentlig også fuld af sjov og spass. Vi skal møde kl. 8, så er der noget information og sådan, computeropsætning osv.. Vi skal på o-løb rundt omkring på skolen, og så skal vi have aktivitetsdag. Jeg ved ikke så meget om det der aktivitetsdag, men vi skal ihvertfald være klædt ud (vores gruppe som superhelte) og så skal vi køres i bus et-eller-andet-sted-hen. Og så skal der drikkes øl. Og ja, mere ved jeg faktisk ikke. Håber det er nogle sjove lege vi skal lave, og IKKE boldspil 😀 😀 hehe, men ellers tager vi det med 😉 Jeg vil have et åbent sind overfor det hele ihvertfald 🙂

Vi er tilbage på skolen i morgen kl. halv syv om aftenen, og derefter vil der være mulighed for at spise pizza på skolen (og det vil jeg da gerne..). Så det bliver godtnok en lang dag i morgen, hehe. Skal heldigvis først møde kl. 10 onsdag.

Lige nogle pics af sådan som jeg har tænkt mig at se ud, når vi skal klædes ud:

Får også kappe og pandebånd i rødt stof.

Jeg er temmelig smadret ovenpå idag og alle de indtryk, så jeg tror bare resten af aftenen skal foregå på langs på sofaen, og så nogenlunde tidligt i seng. 🙂
´
Er der forresten nogen der ligger inde med Netters “Atlas des Anatomie des Menschens” som gerne vil sælge. Er i seriøs chok over at den bog koster mellem 500-800 kr, og at det så lige kommer oveni de 3500kr vi skal bruge på de andre bøger. Jamen jeg ER jo også millionær… 0_0

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *