Julefrokosten igår, 12. dec.

Jeg beklager, at jeg ikke lige har fået skrevet i et par dage. Men har simpelthen haft travlt med arbejde! Torsdag arbejde jeg fra halv ti til 17, og så skulle jeg ellers igang med risalamanden. Og fredag arbejde jeg fra 8-16, og så skulle jeg til julefrokost halv syv!

Det var en julefrokost på KC, hvor jeg gik sidste år, og det var vildt hyggeligt. Sådan så jeg forresten ud, jeg synes selv jeg var ret fin.. :

– og dertil sorte kinasko (giv mig festsko!:( )

Aftenen startede ellers ret så kikset ud med, at jeg på vej ud af døren taber en del af risalamanden ud over mig selv og fliserne udenfor. Great! – hvem var det lige, der sagde det var en god idé at komme det i foliebakker;P hehe.. Jeg måtte skynde mig ind og tørre det værste af jakken, og komme det i en skål i stedet. Og jeg var i forvejen lidt sent på den.. Pyyha. Idag har jeg så været ved at vaske fliser, men det er som om det ikke rigtig vil komme af.. :S Kunne det da ikke bare tage at sne så?!
Ellers var det en hyggelig aften. Det var dejligt at se de mennesker igen!:) Jeg savner det sociale samvær, vi havde på skolen, men så er det da dejligt vi kan mødes ind i mellem og feste. Jeg var dog en lille smule træt af alt det underholdning, der partout skulle foregå. Hver klasse og lærerne skal stå for hver deres underholdning, som man så præsenterer for alle andre. Dvs. det er fem ganeg underholdning. Og de fleste ting tog et kvarter – en halv time. Så meget af aftenen gik med at kigge på/deltage i underholdning, og på en måde syntes jeg det var lidt irriterende, for det betød at der jo ikke var meget tid til at snakke med folk i. Og det vil man jo gerne, når der er folk man ikke har set siden juni… Dejligt at se dem igen!! En pige har siden maj (og vi stoppede midt i juni) tabt 25 kg!! Det er HELT vildt! Det var bare så flot til hende, og jeg roste hende bare flere gange under aftenen og udtrykkene “det er HELT vildt!” “jamen jeg kan SLET IKKE FORSTÅ DET!” kom vist over mine læber et par gange:D hehe. Hun har simpelthen fået de flotteste stænger, og hun stråler bare, så det er så godt til hende! 🙂

Efter festen på skolen, tog vi i Dambaren. Her var vi dog kun kort (os der ikke boede der) og så fik vi et lift af Anna hjem hver især. Det var ret nice, eftersom jeg ikke ligefrem bryder mig om at skulle gå af den skumle sti ved siden af togbanen..

Her er lige lidt billeder af mig fra aftenen, klippet ud fra andre billeder:)

Der blev spillet pakkeleg, og jeg vandt denne: Synes faktisk den er meget fin, og dejligt endelig at vinde noget, man faktisk kan bruge.Jeg savner at gå i klasse med de piger. Dog skal der vist arrangeres en bytur i Aalborg i starten af januar! Som gerne må gå lidt bedre end dengang Anna, Stine, Anna’s ven Høst og jeg festede i Aalborg i foråret.. Et kort resume af aftenen: Vi går ned i den lokale kiosk, hvor vi køber en flaske razz og en flaske Gul Gajol (fordi det kunne Høst drikke “som saftevand”). Anna taber sin mobil ned i sin drink, hvorefter den er død og hun skiftevis må låne min og Stines. Flaskerne bliver hurtigt tømte (det var nu ikke så meget mig, men mere Høst og Stine der tog fra der, tror jeg:D) så vi måtte ned efter endnu en flaske.. (helt sindssygt så meget de andre kunne drikke! Jeg er ikke så “stærk” i det der drikning der;D). Så havde vi smidighedskonkurence: I byen mente Anna lige, at vi da ikke havde fået Razz nok så tjuhej på dankortet blev der lige købt en flaske til 600 kr(!!) – vi splejsede, men alligevel.. :S Og vi var alligevel så fulde, og magtede ikke at drikke mere Razz, så vi drak meget lidt af den. Hmm.

En time efter vi var ankommet i byen, blev Stine fuld og måtte følges tilbage af Anna i en taxa. Hun blev puttet, og Anna tog så en taxa tilbage… og vi festede videre, og tog på Burger King.

Og det var faktisk en ret sjov aften, på trods af alt der skete, så det er jo vildt skægt at tænke tilbage på.. hehe.

Meeen, det blev jo ikke heelt den vilde bytur i gaden, vi havde drømt om, så derfor synes Anna vi skal tage en ommer. Og denne gang skal flere med. OG JEG GLÆDER MIG!! 🙂

Nå..

Idag kom Rasmus så til aftensmad, og jeg lavede Chili Con Carne. Mums!! Det blev godt stærkt og så sådan der ud.. (ja, jeg æææælsker creme fraiche!!)

I morgen skal jeg købe julegaver. Hurra for søndagsåbent!! Har ikke købt en eneste endnu.. 🙂 Skal vist lige have lavet en liste over hvor mange gaver, jeg skal have købt. Var lige ved at glemme, at min kære søster jo har fødselsdag den 27.. 😀 tsk tsk.
so long.. -rebekka

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *