BLANDEDE SEPTEMBERGLIMT

Bad blogger – Jeg har godt nok været bagud herinde, og er det stadig! Jeg ved ikke lige hvad der skete, jeg synes dagene forsvinder og flyder sammen for mig – eksamensboble, much?!

Nå, men selvom september altså har budt på en del skriveri ved skærmen af den påtvungne slags, så har den seneste tid også budt på en masse rart. Se bare her!

…mine forældre er flyttet til Storkøbenhavn, og det er fantastisk ud over alle grænser, at de kun er en tur med S-toget væk!

Og så har de bare fået den fineste udsigt!

Og elevator er der også. Elevatorselfies er jo de bedste (eller noget….)

…jeg har også haft et par dage som vikar på mit praktiksted, og en af dagene fik jeg denne søde tegning af en af brugerne. Det er kaniner 😀

Mine forældre er hurtigt kommet på plads i lejligheden, og jeg hyggede mig med at sortere deres ca. 1 milliard bøger, og sætte dem på plads. Godt man har været bogopsætter i sine unge dage!

…jeg har også været til fredagsbar på min nye skole. Det er et stort sted. Og de har gule toiletter.

Mine forældre inviterede til lørdagsfrokost. Super hyggelig dag!

 

Vi nød det allesammen, inkl. den lille bandit som vist snart har lært at gå! 

Jeg var hoppet i en af mine loppekøb (40 kr, og så er den endda med glimmer!) og bare ben og nederdel. Bare ben i september, det er ikke dumt!

Udsigten fra min nye skole er i øvrigt ret så vild! Man kan se helt til de flotte tårne i indre by og meget andet.

De har sørme også grønne toiletter!

Indgangspartiet til skolen fra den nye Carlsberg Station er til gengæld spot on, synes jeg!

Så har jeg jo siddet og skrevet pædagogikeksamen, det har mestendels foregået indenfor. Jeg dur altså ikke rigtig til at sidde ude og arbejde, må jeg erkende, efter jeg lige prøvede det af for en kort bemærkning på Assistens Kirkegård. Jeg skrev om normkritisk pædagogik ift. køn. Et meget spændende emne!

En dag var jeg ude ved mine forældre og lave aftensmad til dem. Det blev til den gode klassiker: quinoadeller med grøntsagsfritter. Nemt, sundt, lækkert. 🙂

2 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *