BARSELSGLIMT#13

Som altid kommer her en rodebunke af ting, vi har oplevet på det seneste.

For godt en uges tid siden var jeg af sted til Dansk Bærefestival på Østerbro. Jeg havde købt to billetter, og havde egentlig tænkt jeg skulle af sted med en veninde, men sådan blev det ikke lige – heldigvis kunne Rasmus godt overtales, han “skyldte” også lidt, for han har virkelig arbejdet meget på det seneste.. 🙂

Det var virkelig et skønt arrangement! Det var jo som en messe, hvor en masse vikleproducenter havde stande, og derudover var der et område hvor private solgte deres brugte vikler, man kunne prøve forskellige vikler etc. Desuden var der forskellige workshops og foredrag, man kunne deltage i. Jeg havde dog ikke tilmeldt mig noget fordi jeg netop havde Sonja med.

Noget af det bedste ved dagen var dog, at sige hej til nogle af de viklemødre, som jeg “kender” igennem sociale medier (instagram og Slyngegalleriet på Facebook). Det var virkelig hyggeligt! 🙂

Jeg brugte ingen penge på festivalen. Vikler er dyyyre, og selvom jeg virkelig drømmer om en lækker toddler-venlig vikle, så gik jeg også ret kold på festivalen over alle de valgmuligheder. Jeg aner ikke hvad jeg skal vælge, simpelthen, og jeg har kun råd til at vælge én, hvis overhovedet nogen… Men drømme kan man vel altid! 🙂 Og det var spændende at se de mange forskellige og flotte bæreredskaber på festivalen.
(En onbuhimo og en ringslynge i hør kunne jeg også godt drømme ret så meget om! Men hvor bliver det pengetræ lige af?!).

Jeg glæder mig allerede til næste års bærefestival! (ps, spot en blogger på billedet ;P – jeg er forresten vild med at flere bloggere begynder at vikle, det er med til at udbrede kendskabet til vikler og at det ikke bare er “sådan noget hippie-pis”)

Den ene halvdel af salen:

Vi blev tilbudt at prøve en lækker vikle fra Linuschka med super meget stretch i. Jeg tænker den er god til små bebser, Sonja var liiidt tung i al det stræk. Men sejt nok med en fastvikle med så meget stræk i.

Der var også “meet-and-greet” med Hedwych aka kvinden bag Youtubekanalen “Wrap you in love”. I vikleverdenen er hun lidt af en superstjerne, og jeg har lært mange bindinger via hendes videoguides.

Sådan endte billedet med at se ud. Babyerne var meget interesserede i pailletterne 😉

Det har jo været helt forårsagtigt på det sidste, og det har smittet af på mit tøj. Jeg har altid meget mere lyst til at iklæde mig farver, når solen skinner:

En søndag eftermiddag blev brugt på legeplads sammen med andre små venner. I Rasmus’ venneflok er der en del, der har fået børn nogenlunde samtidig med os, så det er bare så hyggeligt. Glæder mig til flere playdates!

Apropos playdates, så havde vi en hyggelig en af slagsen på Frederiksberg Bibliotek sammen med et par søde mødre og to piger, der er et par måneder ældre end Sonja. Stort hit for os begge!

Det er så hyggeligt at kunne tage på legeplads, når vejret er til det. Vi er heldige at bo tæt på en rigtig god en af slagsen. Den anden dag havde Sonja sin debut i sandkassen. Det var dog mest interessant at sidde og kigge intenst på de andre (store) børn… Men så gik der tid med det! 🙂

Gåture i solskin med mit viklebarn – det er det bedste!

Og vi vikler også indenfor, midt i al rodet! Men se lige en flot binding. Så snakker vi ikke om at sædet blev helt elendigt og benene hang og dinglede… Vi skal stadig øve os!

Rasmus havde brug for at arbejde i weekenden, så vi tog på overnatning hos mine forældre i Måløv. Lørdag aften var der jo børne-mgp – noget jeg går farligt meget op i, trods min alder, host… (sådan så det ud sidste år)
Selvfølgelig skulle der blandes slik til!

Har jeg bare lige god sliksmag ELLER HVAD?!

I søndags blev der afholdt fastelavn i vores andelsforening. Et super hyggeligt arrangement – og vi vandt for bedste udklædning 😉 Sonjas dragt fandt jeg i Mødrehjælpen, min egen er en one-piece, jeg købte i en lille flække i USA under vores roadtrip for to år siden, og Rasmus’ elefantdragt er købt i Barcelona.

Appelsinerne var det mest spændende! 🙂 Og så fik hun en pakke rosiner, hvilket var et kæææmpe hit. Tænk at man kan være så glad for rosiner?!

På vej til endnu en biblioteks-playdate! Gennem regn og blæst. Vores regnslag er gået i stykker, men det er ikke noget, der ikke kan fikses med gaffatape!

Dans i viklen til Coldplay! 🙂

Og i dag er det jo international pandekagedag (eller Hvide Tirsdag), så dét skulle vi selvfølgelig også markere. Sonja var meget optaget af at røre i skålen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *