BARSEL MED BABY OG FAR

14 dages barsel sammen. På én gang er dagene fløjet af sted, og samtidig kan noget, der skete for to dage siden føles som om, det skete for flere uger siden. Tid er et abstrakt begreb, når man ikke rigtig får sovet ordentligt, og dagene og timerne flyder sammen.

Det har været dejligt at have 14 dage sammen, og selvfølgelig kunne vi godt have tænkt os endnu mere barsel sammen, men det er desværre ikke en mulighed. Godt det snart er påske, og godt at ham babydaddy arbejder tæt på, så man altid kan trille en tur forbi og sige hej (når altså ikke det sner så meget, som det gør i dag).

Jeg havde en klar forestilling om, at de 14 dage ville være totalt hyggelige. Noget med at gå ture i lunt forårsvejr og drikke en kop kaffe på en fortovscafé og den slags. Men dét blev der ikke meget af. Dels pga. vejret. Men mest pga. den sindssyge omvæltning det er, at blive forældre. Det er fuldstændig fantastisk og overvældende, men også hårdt og opslidende. En hel masse ting på én gang, og jeg vil faktisk gerne skrive et indlæg om lige netop dét. For det er IKKE bare et lyserødt instagramglansbillede at blive forældre, og man kan på ingen måde forberede sig på, hvordan det bliver. Når det så er sagt så vil jeg sige, at der efter de 14 dage er kommet en større ro på herhjemme, og det er dejligt. Netop derfor kunne det bestemt være rart at have mere barsel sammen. Men man kan bare ikke altid det, man gerne vil – sådan er det bare og øv bøv.

De to ugers barsel, vi har haft sammen, er gået med at finde op og ned i vores nye liv som forældre, et par ture til Riget til tjek af både baby og mor (begge har det fint), sundhedsplejersken på besøg et par gange (vi har verdens bedste sundhedsplejerske! <3) og så har vi haft et par besøg, primært af nær familie. Vi har simpelthen begrænset besøgene, da vi overhovedet ikke havde overskud til en hel masse. Det føler vi, vi i højere grad har nu! 🙂

Her kommer lige en omgang billeder:
– Sonja med til bords i Nomi-stolen. Det er et hit, når vi skal spise og hun er vågen. Hun ligger og kigger rundt i stolen, og vi kan have så fin kontakt med hende imens vi spiser.

D. 17. februar var jo min terminsdato – men Sonja kom allerede d. 15. Så lørdag d. 17. februar fejrede vi terminsdato og en sund og smuk datter ved at indtage massive mængder sushi i slå-ud-sofaen mens vi så MGP i tv. Det var SÅ hyggeligt!Kunsten at spise og amme samtidigt: En enkel cafétur er det også blevet til. Vi tog en, der lå i nærheden. Sonja sov fra det hele. Sonja og fætter Konrad. De skal nok få meget glæde af hinanden :). Konrad var i øvrigt så sød, og viste Sonja alt sit medbragte legetøj <3 Verdens bedste baby, sådan helt objektivt… Første gang ude med barnevognen. Dét er altså helt specielt! Men virkelig skønt. Vores barnevogn kører i øvrigt som en drøm, vi er SÅ glade for vores køb! Sonja i viklen hos far – altid et hit! 🙂 Sonja er med ved morgenbordet 🙂  Et lille familieselfie, hurra for selfiestang! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *