MINE FINE EKSAMENSGAVER

Det at blive pædagog indbringer nogle ret så pæne gaver, skulle jeg hilse at sige!

Af Rasmus fik jeg denne smukke halskæde med et motiv af verden på. Synes den er så fin og så repræsentativ for vores rejseglæde og de gode oplevelser, vi har haft sammen (og snart får endnu flere af) ude i verden <3

Kaninen har jeg fået af mine forældre – bjørnen fik jeg af dem, da jeg for 3,5 år siden blev uddannet ergoterapeut. Ja, jeg er så priviligeret at jeg har kunnet tage to uddannelser i rap, det sætter jeg i den grad pris på, at jeg har haft muligheden for…  

Smukke blomster fra mine svigerforældre, som kom med et blomsterbud.

4 Comments

  • Trine

    Fine gaver! Den er super flot halskæden 🙂

    Og ja, det er utroligt med det uddannelsesloft altså – helt ude i hampen, tænk på alle dem der har lyst til at skifte spor fordi man finder ud af man skal noget andet, det kan man så ikke.. Jeg har også selv to uddannelser, den første har 80% arbejdsløshed. Så kunne man stå der med alle sine kundskaber og ikke få lov at skifte, nøj hvor er jeg glad for ikke at stå der nu!!

    • Bex

      Ja, ved du hvad, en gut fra mit hold valgte ikke at gå til bacheloreksamen! Pga han vil læse noget andet. Det er jo så langt ude!

  • Min Servicehund

    Det loft er så absurd dumt, en ting er dem der skifter megning, eller uddannet sig væk fra arbejdsløshed.
    men der også nicher hvor det er anbefalet at tage 2 eller flere uddannelser for at gøre det godt… da en specifik uddannelse ikke findes.
    jeg kan forstå vi vil stoppe evigheds studerende. .. men man kan jo i forvejen ikke få su i al evighed, så mon ikke dem der gør det for sjov er meget få?
    håber vi snart stopper det loft
    det hænger jo slet ikke sammen med holdningen til arbejdsløse om at opkvalificere sig så man kan få job, for opkvalificering kan jo være på andre områder end oprindelig uddannelse… efter hvor der er job. Eller med kravet om hurtig uddannelse, de unge skal dag som jeg ser det ikke skynde sig at vælge, nu skal de være 100% på det er det de vil, så et sabbatår eller 2 med at arbejde inden for området er mit råd.
    Tillykke med eksamen. … forøvrigt 2 uddannelser der supplere hinanden rigtig godt.

    • Bex

      Jamen jeg er så enig!! Og jeg tror virkelig ikke der eksisterer evighedsstuderende, for SÅ fedt er det jo heller at være på SU – det er jo ikke en kæmpe indtægt, og der følger forpligtelser med, man skal være studieaktiv etc. Og nej, man løber jo tør for SU – jeg havde heller ikke helt nok til denne uddannelse, så har måttet supplere med slutlån, men sådan er dét bare, for det var det her jeg ville, og så er jeg med på at det må koste mig lidt i sidste ende. Uddannelsesloftet er absurd, giv dog folk muligheden for at vælge på ny! Det er i øvrigt endnu mere langt ude, at man ikke engang må betale for en ekstra uddannelse (hvilket jeg dog heller ikke synes, der skal åbnes op for, det skal bare tilbage til sådan som det var før….)
      Og tak skal du have, jeg synes også de uddannelser supplerer hinanden rigtig godt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *