EN TEGNING PÅ ARMEN…

…det er faktisk hele to måneder siden, at jeg fik lavet endnu en permanent tegning på armen, men jeg har bare ikke fået den vist frem herinde endnu.

Jeg fik den lavet samme sted, som jeg fik lavet min første tatovering – nemlig hos Fineline Tattoo på Frederiksberg. De har mine varmeste anbefalinger! De er meget dygtige og søde, og så kan jeg godt lide at det et par seje kvinder, der ejer biksen – jeg har et indtryk af, at der er flest mænd i den branche (?!).

Min allerbedste Trine tog med, mest for hyggens skyld, og den skal man heller ikke kimse ad!
Det var ikke fordi det gjorde specielt ondt, synes jeg. At beskrive det som smertefrit ville også være en løgn, men jeg tror, der skal en del til hos mig for at jeg vil sige at det gør decideret meget ondt. For mig var det en smerte, der var nem at klare. Ikke for at blære mig eller spille sej eller noget, men det var nu engang sådan jeg oplevede det. Fik jeg en tattoo på ribbenene ville det nok være en anden snak! 😉

Det tog 45 minutter at få den lavet på min arm. Jeg ville have den med sort blæk, men undervejs var den ganske så rød, hvilket gjorde at jeg gik en liiiille smule i panik indeni. Det “sjove” er, at det gør Trine også, og vi begge når at tænke “fuck fuck fuck, den skulle jo ikke være rød!!” indtil tatovøren selv kommenterede på den røde farve og sagde, at sådan ville den jo ikke blive ved med at se ud. Der var bare nogen, hvor det blev meget rødt på, når det lige var lavet. Så kunne vi ånde lettede op!
Helt nylavet og meget rødbrun – som et bette egern! Måske I kan spotte hvad jeg fået på armen? I disse Pokémon Go tider er der nogen, der forveksler den med Pikachu (..haha) – men det er nu en helt anden japansk tegnefilmsfigur, der er tale om. En med lidt mere klasse (…synes jeg) – nemlig Totoro!
Rejsen i Japan var virkelig en mangeårig drøm, der gik i opfyldelse for mig. Det var så stort, fantastisk, smukt. Jeg tænker på den rejse hver dag. Jeg har altid været meget fascineret af Japan, og det var fantastisk at opleve landet på egen krop! Rejsen var vidunderlig – i selskab med min bedste ven, mit livs kærlighed! Som endte med at fri til mig <3. Totoro på armen er altså et minde, et symbol om den rejse og alt hvad den indebar. Og så fordi jeg bare mega elsker Japan, og det er fedt at have landet “med sig” på den måde på kroppen (jeg ved ikke om det giver mening, haha, men det gør det for mig). Man kunne have fået meget, der repræsenterede Japan, men Totoro var det eneste rigtige for mig. Jeg elsker Totoro <3

Sådan ser min tatovering ud nu, helet og fin. Jeg ELSKER den! Også for alt det gode, den minder mig om <3

2 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *