SIDEN SIDST (…HAR JEG SPIST SYGT MEGET KAGE)

Et lille indlæg om, hvad den sidste tid har budt på…

Det har jo været Skt. Hans, og ligesom sidste år blev aftenen fejret med sushi og bobler. Altså en helt ok måde at fejre Skt. Hans på, hvis du spørger mig!

I dejligt selskab!
Jeg var hoppet i dette tøj:
Desværre blev Skt. Hans jo en våd omgang. Og det begyndte at tordne og lyne. Og vi var helt på Amager og jeg bor jo på ydre Nørrebro. Min veninde var heldigvis hurtig til at tilbyde, at jeg bare kunne blive og overnatte. Det tilbud tog jeg imod. Jeg er hunderæd for torden, og ville aldrig turde cykle så langt alene i tordenvejr.
Det var en FORFÆRDELIG nat, men heldigvis var jeg ikke alene. Jeg havde nemlig både min veninde ved min side og hendes to katte, der dog var temmelig klagende over vejret (…det kunne jeg sådan set godt forstå). Jeg har aldrig nogensinde i mit liv oplevet så sindssygt og voldsomt et tordenvejr. Vi snakker voldsomme lynglimt hvertandet sekund, efterfulgt af så høje tordenbrag, som jeg aldrig har hørt det forud… Jeg lå og skælvede i sengen hele natten, jeg var virkelig, virkelig bange. 
Sådan så jeg ud, da det blev morgen. Ingen søvn til mig… Så dagen krævede godt med kaffe på jobbet.
På en søndagsgåtur kravlede Rasmus helt til tops.
Han havde denne kønne udsigt 😉
Vi har også spist is! For en is fra Frederiksberg Chokolade SKAL man bare have mindst én gang, når det er sommer.
Vaffel dyppet i chokolade og en kæmpe klat hjemmelavet guf
Her i løbet af den sidste uge har jeg spist vulgært meget kage. Det harmonerer jo skidegodt med, at man faktisk prøver at være lidt på kur… Men jeg var til et møde på arbejde, og de serverede pavlova. 

 En aften var vi inviteret til grill og kroket hos Rasmus’ fætter. De holdte nemlig søskendeferie i København (hvor to af de fire søskende bor). Derudover havde de også inviteret deres fætter (…som ikke er Rasmus’ fætter).

Jeg synes kroket er helt utroligt kedeligt at spille, og jeg taber alligevel altid stort, så jeg satte mig på en sten og betragtede kampen og drak øl. Mest det sidste.

– men hey, kroketstavene hed det samme som mig!

Heldigvis blev det da endelig grilltid! Og vi smed lækre grillspyd på grillen.

Mmmmmm!

Til dessert var der… Ja, kage! Med jordbær på. Det er jo min yndlingskage.

Dagen efter var der reception på jobbet, og jeg havde travlt med at snitte frugt. Fik helt ondt i snittearmen! Der var også kage til receptionen…. Så behøver jeg ikke sige mere.

Senere den dag løb jeg en tur i selskab med Rasmus. Det gik faktisk overraskende fremragende, i lyset af at min primære kost havde bestået af kage.

 

Fredag stod på personalefest. Vi fik vildt god mad! Vietnamesiske forårsruller med laks til forret, hvor jeg lærte tricket, at de ikke skal udblødes totalt i vand, men bare dyppes i vand i 10 sekunder, så skal de nok blive bløde nok, og så er de i øvrigt meget nemmere at folde! Godt tip.
Til hovedret fik vi lammekølle og couscoussalat samt vandmelonssalat. Til dessert fik vi…. ja, kage. 
Senere var der mojitos!

Søndag (i dag) har vi besøgt Rasmus’ mormor. Vi medbragte smørrebrød, for selvom hun sagtens kan lave mad, og er god til det, så synes vi ikke hun skal have det besvær….

Vi viste hende vores Japanfilm, som jeg har klippet sammen (den skal nok ryge på bloggen). Og så fik vi kaffe bagefter. Og… kage…. 

På vej hjem blev vi fanget i overdrevent crazy regnvejr, med hagl og torden!! 🙁

Jeg syntes det var ret så ufedt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *