SIDSTE WEEKEND

…var en ret begivenhedsrig én af slagsen! Så det kræver da faktisk lige et blogindlæg!

Jeg har haft en del vikarvagter i den vuggestue, hvor jeg var i praktik sidste år. Det er nu meget godt med lidt ekstra knaster, og så er det også super hyggeligt at være sammen med de søde små. Fredag havde jeg fri allerede kl. 12 – skønt!

Inden jeg skulle møde på arbejde kl. 9 var jeg dog så træls og overskudsagtig, at jeg løb en tur (!). Jeg er nemlig igang med et løbeprogram. Og jeg fik løbet mig en smuk tur gennem Nørrebroparken og Assistens Kirkegård.

 Jeg har fundet en ny cykelrute hjem fra vuggestuen, her kommer jeg blandt andet forbi de fineste huse med stokroser.

 – og denne mur:

 Fredag eftermiddag fik Rasmus og jeg lige brugt et værdibevis til Cravings Cupcakes på Guldbergsgade.

Vi tog kagerne med hen til min søster og svoger, desværre overlevede de ikke helt cykelturen – men de smagte nu meget godt alligevel 🙂

 Jeg fik kysset lidt på ham her – om han kan lide det eller ej, så må de marcipankinder stå model til mange kys 😉 Han er nu så blød, sød og dejlig, selvom han var lidt cranky den fredag – men han er nu stadig nuttet.

 Vi fik spillet lidt xbox – min svoger har købt en til sig selv i “fargave”, og jeg synes egentlig sådan nogle spil er meget sjove, selvom jeg er en hat til at finde ud af det…

Aftensmaden hentede vi hos Karamba, hvor vi havde endnu et værdibevis til ;P

Det er mexicansk mad, og ganske udemærket.

 Om aftenen mødtes jeg for at drikke øl med denne skønne babe fra mit studie. Vi havde meldt det ud til klassen, om nogen ville drikke øl, men som sædvanligt endte det med bare at være os to 😉 Det var nu også hyggeligt! Vi var på Wascator på Refsnæsgade – en skøn lille Nørrebroperle af en bar, som ligger lidt for sig selv, og derfor ikke er så crowded.

 Jeg blev så glad da jeg så at de havde “Røde Mor” øl – de er så gode! Og så spillede vi Bezzerwizzer.

 Lørdag var jeg bl.a. en tur i H&M, for at kigge efter en bestemt kjole, som jeg faktisk købte, men nu har returneret – den er i noget træls stof..
Jeg prøvede dette sæt fra herreafdelingen for sjov – det er alt for stort, selv i str. small, men det er da et totalt perfekt hyggesæt.

 Vi var kort forbi Vesterbro Ringridning, men det var ikke gået i gang endnu

Denne cykel var rimelig sej!

Vi ville gerne være blevet, men vi skulle på Bymuseet til en gratis omvisning om udstillingen “At blive Københavner”

En udstilling om “grøn by”.

 Efter omvisningen og vi selv havde kigget lidt rundt tog vi til Islands Brygge, hvor der var Kulturhavn. Her fik vi lige en gratis kop vand – man skulle selv folde koppen, hvilket Rasmus ikke var så god til….

 Lokaludstilling om Amager og Islands Brygge

 Vandpolokamp!

Senere tog Rasmus videre til musikfestival på Refshaleøen, og jeg tog hjem og stenede på sofaen. 
Søndag gik vi en tur i solrige København, og gjorde holdt ved Dronning Louises bro.

 Hos Kaffix fik vi iskaffe – det er vores nye favoritsted, fordi alting kun koster 12 kr. Om det så er en café latte, en sandwich eller et stykke kage. 12 kr!

T-shirten er et udsalgskup fra Stine Goya. Jeg synes den er vældig fin, men har af en eller anden grund voldsomt svært ved at finde ud af, hvad jeg kan have på sammen med. Så den dag blev det bare sorte løse sommerbukser… 

 Vi passerede et fint hus med øjenvipper!

 Og frokosten spiste vi hos Bánh Mí i Elmegade. Det har jeg længe gerne ville prøve, og det var super lækkert!

 Søndag aften var det endnu engang tid til en løbetur, denne gang i selskab med Rasmus.

Og det var så den weekend!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *