DET DER SUKKERFRI….

…det går bare skidegodt! Sådan da. Ej, jeg har været meget mere bevidst om det, og også god til at undgå det. Dog er der blevet spist sukker! F.eks. hos Rasmus’ mormor, der havde lavet lækker æblekage til os – så kan man fisme ikke være bekendt at sige nej! Eller da der blev serveret jordbærtærte til mødet i praktikken. Jeg spiste en kvart, og det udgjorde min aftensmad på en dag, hvor jeg i øvrigt fik cyklet 51 km. Så. Det. Går. Nok. !

Jeg har ellers været udfordret!! En dag i praktikken havde jeg hele TO møder, og der var kage til dem begge. Og normalt plejer det at være så’rn lidt tør og kedelig kage. Men selvfølgelig liiiiige den dag, der var det chokoladecupcakes med chokoladefrosting. Og lagkage med frugt. Det’ klart… Jeg spiste bare en gulerod… er I klar over hvor sørgeligt det føltes?? Øv.

Ellers har jeg tabt mig lidt af det der sukkerfri. Så det er jo skønt nok. Det har været godt for mig lige at tage sådan en slags “kold tyrker”. Jeg vil hellere vælge sukkeret aktivt til, og nyde det, i stedet for at det er et “must” eller en trang. Uden at lyde for frelst… 😀

Når vi skal ud at rejse gælder der naturligvis ingen sukkerregler. For alle mærkelige snacks og kager skal da afprøves!! Så må jeg tage endnu en kold tyrker, når vi har fødderne på dansk jord igen.

🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *