HALLOWEEN I TIVOLI 2015

Rasmus havde fødselsdag i torsdags, og dét blev naturligvis fejret på behørig vis! Faktisk har han ikke helt overstået fejringen endnu, da han holder fødselsdagsfest på fredag (selvfølgelig med kagemand!).

På selve dagen var vi bl.a. ude at spise (men mere om det i et andet indlæg) og efter maden var vi i til Halloween i Tivoli sammen med min mor. Begge mine forældre var i byen, og min mor kunne godt lokkes med til en gåtur i Tivoli 🙂

Det er blevet en tradition for os at se halloween i Tivoli (vi har også årskort) og her kan man se da vi var derinde sidste år, og i 2013 og 2012 (det var inden vi vidste, vi skulle flytte til København).
Da vi boede i Århus var vi til halloween i Tivoli Friheden i 2010 og 2011 – det var nu også rigtig hyggeligt, men ikke med den samme flotte aftenstemning, som i Tivoli i København.

Jeg savnede det store græskarhovede på Nimb hotel! Men smukt var det nu alligevel.

(og ja. Jeg har købt en ny jakke! Fandt den i Røde Kors. Sikke et kup! Må lige vise den bedre frem i et andet indlæg, for den er ret så pæn).

På plænen var der danseshow, og de var da dygtige – men zombieshowet sidste år var altså meget sejere!

Græskar, græskar, græskar…

KÆMPE chilier! wow! 😛 ps, min hånd ligner en falsk gummiarm…

Hej hej, her er vi!

Legetøjskat slikker på afskåret hånd :-O

Så fint foran pantomineteatret

Skummel fyr, der prøvede at fange mig!! Uha, uha! :-O

Vi fik en ny ven i Tivoli

Et kvarter for parken lukkede gik vi ned til søen for at se Tivoli Illuminationer. Vi var nærmest de eneste, der var i parken! Så vi havde heldigvis et godt udsyn. Det var super flot!
(hvis man vil se hvad det går ud på kan man kigge i dette indlæg fra 2013, hvor vi optog en video af det).

Og der var også ILD!

Royalt græskarpar på balkonen.

Jeg håber måske liiidt at vi kan nå at komme derind én gang til inden de lukker halloweensæsonen ned. Jeg elsker virkelig Tivoli! 🙂

2 Comments

    • Bex

      SÅ hyggeligt!! Ja, juletivoli er jo også bare så fint – jeg ELSKER jul! Alligevel tror jeg næsten, at jeg mere til halloweenpyntet Tivoli – bare fordi man ikke ser så mange græskar andre steder, og det er lidt fedt! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *