FEJRINGSFREDAG!

Fredag var en herlig dag!

Allerede 11.45 kunne jeg gå på weekend, endda til nyheden om at jeg havde fået 12 i min individuelle skriftlige IIS eksamen (individ, institution og samfund), som jeg knoklede med oveni at vi flyttede. Jeg skrev om børns rettigheder, og havde kun det stikord at gå ud fra i min opgave (ellers kunne man vælge at skrive ud fra hhv. en artikel eller et udsagn. Jeg tog udgangspunkt i fattige børn i Danmarks rettigheder, og hvordan deres rettigheder (fastsat af Børnekonventionen) krænkes, når de har en opvækst i fattigdom. Meget interessant opgave jeg fik skrevet, hvis jeg selv skal sige det! 😀

Jeg var SÅÅ glad og stolt over at have fået 12 – for det er ikke noget nemt fag! Men et meget interessant fag, helt bestemt. Er faktisk lidt trist over at vi ikke skal have undervisning med vores seje underviser mere…

Nå, men selvfølgelig skulle det jo fejres. Vi er jo all in på at fejre herhjemme, når der er noget, der skal fejres 😉

Så først tog vi på Stefansgade og fik kæmpestore (og pissedyre) is fra Hansen is. 3 kugler og guf. Mindre kunne ikke gøre det.

Vi ville også gerne ud at spise, men den slags kan jo hurtigt koste en del knaster, og det er trods alt ved at være sidst på måneden, agtigt. Men så var det at jeg havde fået anbefalet en vietnamesisk restaurant på Frederikssundsvej – Lá Luá hedder den. 
Jeg havde skiftet tøj i anledningen! Min genbrugsblazer er virkelig en ny storfavorit i garderoben. Og under den havde jeg min nytårskjole
Vi valgte en af deres menuer – til 168 kr. pr person for fire retter (ja!!). Dertil valgte vi husets rødvin (fordi til 155kr. flasken skulle man da være et skarn!) ergo kom vi af med under 500 kr. for to mennesker for en masse mad med rødvin til. Jamen er det ikke rørende?
Til forret fik vi forårsruller, fire små hver. Og de var perfekte – både sprøde og seje og med lækkert fyld. Mindst lige så gode som dem man kan få hos LêLê. 
Vi fik to hovedretter, som kom på fade til deling. Den ene var denne med oksekød, grøntsager og ananas.
Den anden var denne med kylling – den var ret stærk! Men lækker.
Desserten var lidt tarvelig – is med dåseflødeskum, men jaja 😀

Efter maden skyndte vi os at hoppe på en bus ind til Tivoli, hvor vi kom lige i tid til Tina Dickow koncert. Hun skuffer jo aldrig!

Fantastisk fredag!!

6 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *