WEEKENDEN

En dejlig weekend er nu slut.
Den har stået på gruppearbejde – eller, pga. diverse ting og sager, så var vi kun to i gruppen ud af fire. Så vi hyggede hos mig med hjemmebag (jeg havde bagt melfri boller) og spiste dem lune med 72% pålægschokolade og sukkerfri marmelade på. Uhmmm!

Senere mødtes jeg med Trine til lagersalg og efterfølgende kaffe – men det har jeg vist allerede fortalt.

Fredag eftermiddag løb jeg en tur i selskab med Rasmus – huha!

– men det var smukt!
Meta 😉

Fredag aften stod på X Factor (selvom jeg synes de er ekstremt dårlige i år!!!) og fredagsslikket var søde lakridsmandler (hjemmelavede) og steviachokolade. Sikke en fest…

Senere ramte vi baren Konfusion, som via Facebook tilbud en gratis cocktail (!). Ja, gratis!! Dét siger vi ikke nej til. Idéen er nok, at man skulle blive og købe en cocktail mere, nu man var lokket derhen. Men vi smuttede selvfølgelig efter vores gratis 😛 I øvrigt fuckede de vores ordrer op, og solgte ikke drinksene særligt godt (mig: “Den der Bramble – hvad er der i den?” “Ehh, den smager af brombær, det er det, den kan” (Nå okay? Måske vil jeg gerne høre hvilket sprut, der er i? Er det et eller andet infuseret halløj? Sælg det dog lidt bedre, suk!!))
Men hey, det smagte godt og stærkt, så vi klager ikke 😉

Lørdag formiddag stod vi op og lavede en tornado i lejligheden, inden svigermor kom på besøg. Og jeg trak i forårstøjet! – hvilket naturligvis betød, at solen udeblev TOTALT.

Vi tog i cisterne under Søndermarken, og så udstillingen dér. Og kiggede på urbane drypsten…

Smuk udstilling. Og meget meget enkel og “underspillet”. Vand, vand og atter brusende vand – og fine sangstemmer, som udnyttede undergrundens akustik til fulde. Det var smukt, ingen tvivl om det, men jeg havde måske forventet mere?

– men fascinerende at gå rundt dernede, i hvert fald.

Bagefter kom vi forbi en isbutik, der tilbød gratis is, på deres første åbningsdag i år. Det var nu ikke specielt fantastisk is – men hey, det var gratis 😉

Og mens vi gik rundt på Vesterbro spottede jeg fine forårstegn:

Fin udsmykning af metrohegn:

Det var tid til frokost, og det blev til brunch på Mother i Kødbyen.

Ikke værst!

Hej!

Senere tog svigermor videre til Rasmus’ mormor, og vi slappede af foran tv’et med Game of Thrones og bland selv slik. Når nu den gode slikbutik havde genåbningstilbud til 5,95 for 100 gram, så skulle man da være et skarn! Særligt når de har så meget lækkert og dyrt slik i sortimentet. En helt væg, BARE med chokoladelakrids(!!). Jeg siger det bare.

Søndag stod bl.a. på frokost og eftermiddagskaffe hos Rasmus’ mormor. Hun synes, jeg er blevet for tynd, og håber jeg tager på igen, nu hvor jeg ikke er i praktik mere. Haha!! Det håber jeg ikke. Men jeg blev da nødet lidt med noget kage.

Og eftermiddagen bød på endnu en løbetur, langs (nogle af) søerne. I modvind. Argh!!!

Bagefter var vi smarte i løbetøj, mens vi var i Føtex for at købe ind til nem (men dog sund) aftensmad.

Håber I har haft en god weekend? 🙂

4 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *