Kan ikke finde på en overskrift..

Ville lige smide et par billeder ind fra i torsdags, hvor jeg var sammen med Rasmus. Vi hyggede os rigtigt med at være på Jenses Bøfhus. Man har kunnet få sådan nogen rabatkuponer med to bøffer for en bøfs pris, og i vores tilfælde betød det så at vi kunne blive mætte begge to for under 150 kr.. Og jeg tror vi fik en bøf på 275 g, den var ihvertfald stor;)
Bagefter gik vi lige i Netto (Rasmus har en meget stærk facination af Netto, muligvis fordi det er det den mest interessante butik på Samsø ;D just kiddin’ )
Ved biocity biografen havde de så et skilt med, at man kunne få varm kakao for en 10’er, så det gik vi lige ind og fik. Mmm, dejligt i kulden!
Igår var jeg på arbejde, og nu nyder jeg bare weekenden. Jeg sov rigtig længe i morges, og jeg nød det bare. Rasmus er på Fanø idag og lave en reportage, så jeg hygger mig for mig selv. I morgen har vi 11mdrs dag, og det skal da fejres lidt, dog skal Rasmus også skrive artikel, men det er også helt fair. Mandag – torsdag i den kommende uge skal jeg på arbejde igen i Beder (suk..men penge..) og torsdag aften tager Rasmus og jeg så til Holstebro og hygger. Det bliver lidt underligt at komme hjem til et helt nyt hus.. 🙂
– rebekka
ps – jeg smider min ønskeseddel på engang i løbet af idag/aften! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *