Vi har været på Samsø i weekenden. Svigerfars føller skulle fejres, sådan som den plejer hvert år på denne tid.
På turen derover nød vi et par fastelavnsboller til deling. En gammeldags fra Andersen Bakery (de bedste, ifølge Politiken, og jeg mener at de har ret!) og en med hindbærskum og Sarah Bernard creme fra Lagkagehuset. Begge var gode (men næsten 30 kr. for en fastelavnsbolle? Huha, Lagkagehuset…)
Vi har været til “Åben færge” på Samsø, da de har fået en ny færge mellem Jylland og Samsø.
Cafeteriet delte ud af frikadeller og kartoffelsalat. Jeg havde nu mere håbet på, at vi ville få kage og bobler, så jeg var måske lidt skuffet, haha!
Og sådan ser dyret ud udefra. Jow, jow…
Vi har nydt et par (eller lidt mere end hvad godt er! ;)) – hindbærsnitter af svigermors hjemmebagte slags.
Vi har været en tur i Brattingsborg Skov. Det blev en kort tur, for det var meget koldt.
Vintergækker tittede frem. Det kan da kun gøre én glad!
Vi fik mad fra Besser Forsamlingshus (tre retter), og forretten var klart det bedste – nemlig tapas!
Hovedretten var wienersnitzel, hvilket jeg ikke er så meget tid… Og ærterne var noget udkogte.
Desserten var kage, frugt og nougatis. Kage og is er jo altid et hit! Selvom jeg godt kunne have drømt om at det var en brownie, der var til isen – synes det er mere passende til is. Til gengæld havde forsamlingshuset IKKE gået ned på krymmel!! 😉
Man kan godt blive lidt træt ovenpå alt det mad!
…og få brug for at slå mave 😀
2 Comments
A + K = ♥
For sevans, de tapas ser gode ud!
Må da besøge Samsø en dag – er altid 50% vandskræk og søsygfrygtfyldt og 50% hurra-vi-skal-sejle-damp når jeg skal med færge 😀
– Anne
Bex
Det var virkelig gode tapas!
Du må tage turen – den er heller ikke så lang (færgeturen) fra det jyske 🙂