EXPLORING AMAGER

I lørdags var Rasmus og jeg på tur til Aamger! I og med, at vi skal flytte om ikke så forfærdeligt længe (yikes!) – så synes vi det er rart, lige at få lidt mere føling for de forskellige kvarterer i København. Når det er sagt, så var det muligvis verdens dårligste idé at tage en cykeltur til Amager den dag! For det blæste sygt meget og var mega koldt. Jeg tror ikke lige Amager fik vist sig fra sin bedste side den dag…

Vi gik lidt rundt omkring i Amagerbrokvarteret

…hvor man finder mange af disse gamle skilte og butiksfacader. Det er lidt fint. Jeg tror ikke tingene ændrer sig så meget på Amager, som i resten af byen…

De havde desværre lukket her, ellers skulle jeg klart derind.

Vi cyklede videre til Amager Strandpark – igen, fuldstændig hjernedødt i blæsevejr jo!
Men jeg vil gerne komme igen en sommerdag, og spise is og bade.

En eller anden badeanstalt..

For at det ikke skal være løgn, så endte vi helt ude ved KASTRUP?? Jeg ved ikke engang hvordan det kunne ske. Jeg var så træt i mine små ben, og skulle altså cykle heeeele vejen ind til Vesterbro i modvind med stormstyrke. Ej men altså… Hvordan kan det ske for gode mennesker?
Flyet på billedet ser ud til at være langt væk – men det føltes altså ret tæt på. Rimeligt noieren med flyvere over hovedet hele tiden!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *