København kører jo med Dining Week denne uge. Det går ud på, at en lang række restauranter (også Michelinrestauranter) tilbyder en menu med tre retter for 200 kr. Vi købte billetter til intet mindre end to restauranter – flere af dem, jeg havde udset mig, var dog udsolgte, da jeg kom igennem billetkøen (man får tildelt et klokkeslet) – dog udbød den ene af de restauranter, der var udsolgt, så senere flere billetter – argh, irriterende, når nu man havde købt billetter til andre restauranter 😉
Tirsdag var vi på Cap Horn. En restaurant i Nyhavn, som jeg nok ikke ville besøge, havde det ikke været for Dining Week. Men deres menutilbud lød rigtig lækkert. Og det var det også.
Til forret fik vi cremet jordskokkesuppe med æbletern. Dertil lunt brød og smør. Arhh brød og smør! Jeg elsker det, men spiser det meget sjældent, da jeg jo prøver at undgå de der kulhydrater. Men jeg kunne seriøst leve af det…
Hovedretten var rosasteg oksecuvette – som var meget mør og dejlig. Dertil puylinser – et lidt sjovt og anderledes valg af tilbehør, som jeg ikke helt ved om fungerede… Men på den anden side, også rart nok med andet tilbehør end kartofler (jeg er ikke den store kartoffelspiser…)
Alt i alt en skøn aften, med et meget høfligt og opmærksomt personale. Den slags er jo også altid dejligt.
Torsdag aften var vi en tur på Huks Fluks på Gråbrødre Torv. Vi følte næsten, vi var i Barcelona igen, da der fra loftet hang store skinker.
Sød type x2…