TINA DICKOW LIVE (5. DATE OF CHRISTMAS)

I tirsdags var vi til Tina Dickow koncert i Falconer Salen. Jeg var så heldig, at jeg havde scoret billetter til os på første række – næsten  midtfor.
I hvert fald ret gode pladser. Her er vi på første række, klar til koncert!

– og med hele Falconer bag os.

Teitur varmede op, og det var jo perfekt, for jeg elsker Teitur! Han har gået på mit gymnasie, så da hans første album kom kan jeg huske vi fik fri for nogle timer en kedelig hverdag, hvor vi så i stedet var til koncert med ham inde i salen, hvor han var inviteret til at spille sit nye album live. Det var så godt! Og det er måske 10 år siden (shiiiaaat!) og han er stadig super god. Og sååå sød på den lidt kejtede måde. 
Tina Dickow leverede en skøn koncert, men jeg havde heller ikke forventet andet. Vi hørte hende for to år siden i Århus, og det var også fantastisk! Lidt noget andet med en siddende koncert. Men så smukt. Til koncerten blev der både spillet nyt og gammelt. 
Tina Dickow var lidt hæs i det den aften, hvilket hun ikke lagde skjul på. Men hun klarede det nu super godt. Det var en smuk og meget nærværende koncert. 
(vi har ikke brugt zoom på de her billeder – jamen det er jeg bare lige nødt til at sige! :))

Afslutningsnummeret var i selskab med Teitur – og ét af Teiturs numre. “All my mistakes”. (vi optog det på video, som du kan se, hvis du scroller lidt længere ned…)
Det var SÅ smukt, og helt rørende! Kunstnerne stod i hvert fald alle med noget våde øjne bagefter kunne vi se 🙂

Tina Dickow lagde et par dage efter en video ud fra koncerten, som hun havde optaget af sig selv og publikum – og héy vi er da også med på videoen! 😀 Hvis man ser viiiirkelig godt efter 😉
Videoer fra koncerten:
Afslutningsnummeret “All my mistakes” <3:

Count To Ten:
 
No Time To Sleep:
 Whispers:
 Craftsmanship And Poetry:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *