PÅ ITALIENSK RESTAURANT (4. DATE OF CHRISTMAS)

I tirsdags skulle vi til Tina Dickow koncert, men forinden var vi ude at spise. Det var faktisk én af Rasmus’ kunder, som var så sød at spørge om vi ikke kunne finde en dato at komme ned og smage hans julemenu på restauranten. JO TAK!

Jeg så sådan ud i tøjet den aften – klar til datenight 🙂
Til forret fik vi serveret et forskellligt udvalg af lækre sager – der var vitello tonnato, bruschetta, auberginetærte og andet lækkert. 
Derudover var der to retter mere som vi fik, som jeg ikke fik taget nogle billeder af, da vi simpelthen havde for travlt med at hygge os 😛 Men det var en lille lækker pastaret og så en ret med sprøde grønne bønner, kartofler og lækkert kød med lææækker sauce. Og så fik vi masser af vin. Kunne slet ikke drikke ud, og ville jo heller ikke rigtig sidde der til koncerten og være småvissen og skulle tisse, hehe! 😀

Desserten fik jeg dog taget billede af, og det var lækker tiramisu med en kop kaffe til. Ahh! Vi trillede derfra, simpelthen så mætte! Super lækkert (og altid skønt med gratis fornøjelser….)

2 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *