SHAKES AND PORK (10. DATE OF CHRISTMAS)

Vi har ikke sådan rigtigt gide at købe det vilde ind at lave af mad lige op til, at vi begge skulle hjem på juleferie i mange dage. Det er bare så ærgerligt at brænde inde med en masse rester eller madvarer, der bliver for gamle!
Så vi fik udnyttet et værdibevis, vi havde til et sted, der ligger tæt på os, men som vi faktisk ikke har prøvet før. De har specialiseret sig lidt i flæskestegssandwich, kage og milkshakes. Ikke dumt!

Stedet var faktisk ret hyggeligt indrettet, og hvis vi havde haft bedre tid (vi kom kort før lukketid) så tror jeg, vi havde siddet og spist dér 🙂 Det må vi prøve en anden god gang… 
Vi tog maden med hjem i stedet, og det var også hyggeligt 🙂

De havde mange gode shakes at vælge imellem – men det bedste var, at man måtte lave sin egen shake med valgfrie ingredienser – og man måtte vælge alt det man ville, uden det kostede ekstra! Halløj!! Jeg gik naturligvis all in, og valgte en shake med Daim, Rittersport med nødder og Oreo. (JA, den var god… Nej, det var faktisk ikke for meget ;))
Flæskestegssandwichen var også god, og så fik vi en snakcbox med. Mærkeligt koncept, som mest bare  bestod af skumfiduser og bløde kiks. Yaay, eller noget… Haha!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *