KÆRE JULEMAIN!

Måske har I allerede set denne fine collage hos skønne Line. Hun er bare en haj til det med collager! Selv har jeg ikke helt tålmodigheden til at klippe og klistre i photoshop. Så nu stjæler jeg bare den hun har lavet med mine ønsker – ha! 😀 (jeg har fået lov)

Her ser I nemlig hvad jeg ønsker mig i år:

Mumi: Årh, jeg får altså aldrig nok af Mumi! Og alle disser sager måtte gerne komme hjem til mig at bo. Særligt er jeg vild med salt og peber sættet og sengetøjet. Århhh sengetøjet! Har man set finere?? Jeg tror det ikke!
Tøj: Jeg ønsker mig ikke vildt meget tøj, men lidt fine kjoler kan man altid bruge. Brushkjolen fra Stine Goya har jeg allerede, men den er så smuk særligt i denne blågrå farve. Men den er ret dyr, så regner nu ikke med at den ligger under træet 😀 Ellers ønsker jeg mig sæt med sweatshirt og nederdel, for det er bare sååå dejligt at have på, når man arbejder i en vuggestue! Jeg har ét sæt, og det bliver skambrugt. Det er blødt, og man skal ikke tænke på om det passer sammen. Super nemt at hoppe i. Det kunne jeg godt bruge noget mere af 🙂
Træningstøj: Jeg er blevet ret glad for at træne, og gør det en hel del, så det holder bare ikke rigtig, at jeg ikke har ret meget træningstøj. Der skal simpelthen mere til! Jeg ønsker mig både toppe og bukser, for det mangler jeg lige meget. Toppe med korte ærmer (men er faktisk også blevet fan af at træne i tanktops, så gavegivere der måtte læse med hér – tanktops er også okay! :)). Det sorte par bukser på collagen er højtaljede, hvilket jeg tænker er et hit. Jeg har nemlig et par bukser, som har det med at glide lidt ned om bagen, og det er jo ikke så smart, ha ha!
Sneakers: Der findes sååå mange smukke sko i verden! I år har jeg dog begrænset mig. Der er både et par dyre sko (1100 koster de vist, de grønne – gisp!! Men de er så fede). Dem med bærfarvede striber koster “kun” 600 kr, og er simpelthen så mega fede! Kan godt lide at det er nogen, man ikke ser på alle og enhver. 
Neglelak (og læbepomade): Det er fast inventar på ønskesedlen, og jeg ønsker mig som oftest lakker fra Essie og OPI. I år er der dog også sneget sig nogle farver med fra By K, som er neglelak uden alt muligt “gøgl” og til en billig pris. Jeg ønsker mig også endnu en læbepomade fra EOS, for den her er nemlig med kokos! Og det elsker jeg.
Battericover til iPhone Jeg er super træt af, at min telefon er så utilregnelig når det gælder batteriet. Den kan have 12 procent og så VUPTI løbe tør. Og nogle gange kan den holde virkelig længe på 1 procent. Det kan jeg ikke bruge til noget!! Det ville derfor være lækkert med et cover med indbygget batteri, til når man er på farten og ikke kan komme i nærheden af en stikkontakt til sin oplader. 
Bøger Jeg ønsker mig både sunde kogebøger (og en enkelt usund – opskrifter med chokolade! Halløj!) og så ønsker jeg mig en biografi om Astrid Lindgren, en bog om hvordan det var i Danmark før man vidste at der var noget der hed bakterier og smittefare (sådan noget synes jeg er herremegaspændende!) og til sidst en bog med prik-til-prik tegninger. Der findes flere forskellige, og jeg så dem på BogForum, og blev dybt forelsket. Eeeelsker prik-til-prik tegninger! Totalt yndlings da jeg var barn 🙂
Cykelhjelm Jeg har læst, at man bør udskifte sin cykelhjelm hvert femte år pga. at det der skumhalløj, en cykelhjelm er lavet af, er forgængeligt med tiden og det derfor ikke er lige så sikkert at køre med en gammel hjelm. Hmm, jeg er så glad for min nuværende cykelhjelm, så det ærger mig at den skal skiftes ud. Men denne hjelm i en flot grøn farve er også okay 🙂

4 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *