PÅ DET SENESTE

Siden sidst har jeg blandt andet

…drukket kaffe på Kaffestuen Vesterbro sammen med Rasmus. Nyt sted, der er åbnet meget tæt på os.


…drukket øl på Props en fredag aften med to skønne tøser fra mit studie. Det blev kun til tre øl og en falafelrulle, men det var super hyggeligt.

 …været til kaffe og æblekage hos Rasmus’ mormor.

 …besøgt min veninde, som efter en måneds sygdom cravede KAGE! Og som nok skulle betale bare jeg bragte den klammeste kage, de havde. Og det skulle være en hel kage! (man skulle tro, hun var gravid? :D). Det blev denne Mississippi Mud Pie fra Bodenhoff.

 …hygget med frokost og efterfølgende julemarked med min skønne storesøster, hvor jeg købte denne fine ring:

 …beundret smuk himmel over København:

 …haft tømmermænd efter personalejulefrokost, og kureret dem en smule på Cock’s and Cows. Mmm! Vi fik salt & vinegar fries og twister fries og estragonmayo, chilimayo og aioli til. Og jordbærshake og cola til deling. Århhrhrhhrhrrh!!!! <3 Burger er min livret. Punktum.

 …været til juletræstamtam i Enghaveparken, hvor statuen er blevet klædt ud som engel.

 Der er bygget et (h)juletræ med cykelhjul. Og så var der også en heks (!) og gavepakker, der ku gå. Og nisser. Jow deeet… (de kjøwenhavnere er sgu mærkelige)

 Der var også en nuttet lille børneladcykel 😀

 …og så har jeg spist 18 stykker sushi for 60 kr. Helt rimelig sushi – og pris. Fast frokosttilbud hos sushistedet lidt længere nede af vejen, og det gælder helt indtil kl. 16.30. Haps!

 …været til julestue på mit seminarie. Der var julebanko (vandt desværre ikke, æv!), juleklipperi, julemusik og julesange, julemand der delte godter ud og gratis æbleskiver (og så måtte jeg lige købe en juleøl til, ahh!) Ih, det var skisme hyggeligt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *