MUSIK I TIVOLI

I lørdags begav vi os ind til Offspring Festival i Tivoli. Vi er jo så heldige, at vi har fået årskort i julegave. Så nu kan vi bare rigtigt tivoliere den! (jo, det er et ord! ;))

Jeg så sådan her ud i tøjet, med min Stine Goya for Weekday peplum jakke – som jeg købte for tre år siden (til 500 kr hvilket jeg syntes var mange penge, da jeg købte den – men i forhold til hvor glad jeg stadigvæk er for den (er måske endda kun blevet gladere for den!) – så er det jo ok med prisen, den er vist “tjent ind” ;)). For tre år siden så det blandt andet sådan her og sådan her ud, når jeg havde den på.

Lørdag parrede jeg den med sneaks, grå bomuldskjole og en gåbajer! Mega street! Eller noget 😀

I Tivoli var der Happy Hour fra 19-20 med øl til bare 15 kr – så det skulle jo udnyttes! (Normalt koster øl nemlig 45 kr). Så vi købte selvfølgelig en masse øl mens de var billige 😛 Så bøvlede vi naturligvis i 40 år efterfølgende med at få panten tilbage for krusene (Tivoli har sådan nogle “smarte” automater, hvor du kan aflevere dit krus og så få 5 krs “pant” tilbage… det er smart nok, når ellers det virker!) 

Her står vi lige allesammen med en 5-pak øl 😀 Der var nogle franskmænd, der var meget imponerede, det havde de aldrig set før at man kunne købe øl på den måde…

Fine påfugle i Tivoli

Der var alligevel en del mennesker.

Vi hørte Karl William, Shivas (ham med “Dauda”) og Ginger Ninja. Lækker aften! 🙂

2 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *