Man ved at det er forår, når..

..man kan have sin nye forårsjakke på udenfor UDEN at fryse! 🙂
Fantastisk så lunt det var i dag. Håber det bliver lige så godt i morgen.

Idag hentede jeg også min H&M pakke!
Var ganske tilfreds med indholdet. Eller det vil sige.. Kjolen til 40 kr.. Joeh, den var skam rigtig fin, men for det første havde jeg bestilt en medium og i pakken lå en large.. De havde simpelthen sat et forkert papmærke i, hvor der stod medium på, men på selve stofmærket i nakken stod der large. Argh!!
Den sidder dog okay, og ellers kan man jo give den en tørretumbling ved lejlighed, det plejer at hjælpe lidt. Gider bare ikke brokke mig for 40 kr.. :/
Den var også noget længere end jeg lige regnede med – og længere end den så ud på modellen på hjemmesiden. På mig går den til lige over knæene, og det synes jeg ikke lige så så godt ud lige med denne kjole. Derfor har jeg lagt den op. Det er så smart når man har en symaskine! Det er ikke blevet specielt lige, og nok ikke super pænt, meeeen det fungerer da 🙂
Der var også et sort tørklæde med hvide prikker og en mintgrøn neglelak i pakken (som jeg hapsede med fordi det var så billigt..) og begge dele er rigtig fint.
Og ja, grunden til vi overhovedet bestilte fra H&M var jo for at få det fine TÆPPE! Som er rigtig fint. Men finere i virkeligheden end på disse billeder. Af en eller anden årsag synes jeg der ser så rodet ud på billederne?..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *