DEN SKØNNESTE WEEKEND

Det har været den skønneste, skønneste weekend, fyldt med dejlige oplevelser. Fredag var det jo den lille havfrues fødselsdag. Og vi havde hørt noget om at Carlsberg gav gratis øl og kage, og eftersom vi bor ret tæt på Carlsberg tøvede vi jo ikke med at udnytte det. Man er vel jyde. Høh.

Kagen bliver skåret for. Og lige netop det stykke han skærer på billedet var det jeg fik. Bonus!
– bonus fordi alt det grønne var marcipan. Hå-håååh!!!
Vi fik os et par øl – blandt andet også en smagsprøve på den særlige ølbryg, der var brygget specielt til lejligheden – nemlig “Mermaid Porter” (ikke den, der er på billedet). Den var brygget på østers (?!?!wtf?) og med en alkoholprocent på 10%. Brygget til at modnes med tiden og derfor stadig være drikkelig om 100 år. Den smagte bare af rævepis… Jævnt ærgerligt. Men måske er den god om 100 år.
Bryggerhestene er jo vildt flotte!
Efter det tog vi (min kæreste + kammerat + mig) hjem til os, lavede mad og spiste og så derefter videre i byen sammen med nogle andre. I Kødbyen (smart, smart og hipsteragtigt…) – på Mesteren og Lærlingen. Som faktisk er et udemærket sted fordi de har billig øl og Ale no 16 på køl (min yndlings!!) – men at de kun havde ét toilet der virkede. Altså til både mænd og damer. Dét bliver man altså liiiidt træt af i længden.
Vi elsker bare alle Ale no. 16! 😀
Lørdag så vi på Copenhagen Pride – men det hører til i et indlæg for sig. Eller faktisk to, for vi tog så mange gode billeder…. 🙂 Men om aftenen gik jeg (Rasmus var til fødselsdag) en tur ned til Industriens Hus for at se det i regnbuefarver. Flot!!
I dag, søndag, har jeg været til loppemarked med min søster på Onkel Dannys Plads. Vi var ellers ret frustrerede over at vi ikke fandt noget MEN så til allersidst fandt vi alligevel et par sager hver. 😀
Og det var vaaarmt og vi havde for meget tøj på, så vi trængte til en kold sodavand efterfølgende, indtaget hos Kihoskh (som er en kiosk/bar/cafe…)

Efterfølgende tog Rasmus og jeg på udflugt til Nørrebro. Her fik vi dele-kage.

– og så kiggede vi på Superkilen.
Altså, jeg er bare vild med når man tænker byrum på nye måder. Og det er København rigtig god til.

Vi tog videre til BaNanna Park, som ligger på Nannasgade på Nørrebro. Her var en masse klatrere i fuld gang.

Og så er jeg vild med dette grafitti – “Fri leg” og “Børnemagt”!

En facade, vi passerede
Vild med denne bænk:

Vi cyklede igennem Fælledparken på vej hjem, og måtte da lige kigge på deres trafiklegeplads (barnlige i sind er vi jo begge… :)) Det er altså ret fint og smart 🙂

– Og tårnlegepladsen

Ret impulsivt besluttede vi på vejen hjem at udnytte det gode vejr og grille. Vi købte en blandet salat i Brugsen +  nogle koteletter på tilbud, pølser havde vi allerede og så var vi klar til grille i vores lokale park 🙂
Det er jo med at udnytte det gode vejr, når det er der 🙂 

I morgen og de næste dage bliver også rigtigt skønne, for der kommer mine forældre nemlig på besøg og skal se vores københavnerhjem for første gang (ENDELIG!) – så det bliver rigtig spændende, dejligt og hyggeligt 🙂 Har I haft en god weekend derude?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *