ROSKILDE TORSDAG

Er I ved at være træt af Roskildebilleder fra rundt omkring? Jeg er i hvert fald, haha, synes det har fyldt lige rigeligt på instagram (jamen det er jo altid lidt kedeligt at se på, når man ikke selv er med :-P) Nå, men i år fik jeg afprøvet det dersens Roskildefestival for første gang. Altså bare for en enkelt dag. Vi købte billet til torsdag, da det var 300 kr. billigere end de andre dage, og det var alligevel ikke så meget musikken vi kom for, mere for at hilse på vores venner i deres lejr, hygge og stemning.

Vi startede med at hænge lidt ud i vores venners lejr. De boede et sted, hvor man fik telt, gode toiletter og fri bad. Godt valgt.

Første band torsdag var Vinnie Who, som åbnende orange scene.

Vi fik også hørt Kendrick Lamar. Og der var sygt mange mennesker, og en super fed stemning.

Og så fik vi drukket nogle øl. Pludselig regnede det lidt, så vi søgte ly under et overdækket sted hvor man kunne få ok billige fadøl. Der kunne Northside lige lære noget ift. priser….

Vi fik også spist lidt forskelligt mad. Og det er da fedt at Roskilde har så meget forskelligt mad – det må være fedt hvis man skal bo der så længe, at der så er et stort og varieret udvalg. Og det er fint at der er mange sunde alternativer. MEN. Nogle gange er det eneste, man bare gerne vil have (især når man har fået lidt øl) nogle fedtede fritter og noget mayo, og det var utroligt svært at finde, synes vi. Vi fandt dog heldigvis et sted til sidst med lækre fritter og store mængder chilimayo. Det var fantastisk!
Imens vi spiste spillede Slipknot på Orange. Frygtelig larm…. 

Jeg synes ikke det var så rart at være på Roskilde, når der var mørkt. Synes det af og til var lidt svært at se og ikke mindst finde rundt – jeg var så bange for at blive væk, haha! Og så var der bare så maaaaange mennesker og kø overalt. Synes jeg godt man kunne få lidt pres af… Helt klart det “værste” ved Roskilde og det ville være dét, jeg ikke ville kunne holde ud i længden. Alle de folk. Det egner jeg mig ikke til. Er ret sikker på jeg hverken nu eller da jeg var yngre ville kunne holde ud at være flere dage på Roskilde, og det er jo ret fint at have fundet ud af nu og ikke først da man havde købt billet til hele ugen, f.eks…. Det er lidt ildeset at være en type, der bare ikke magter fest, larm og mange mennesker i længden. Men jeg bliver sgu helt overstimuleret af det og bliver træt og tvær som et lille barn. Så Roskilde, du er sgu ok nok, men kun for en dag af gangen. På dét punkt ligner jeg bare ikke mine søskende, som har været på Roskilde adskillige gange i deres unge dage 🙂

Dagen på Roskilde blev afsluttet med en tur i pitten foran orange scene til et eller andet musik, der hed Ingrid. Det var sygt kedeligt.. Øv. Så vi endte med at gå, og tage toget hjem igen til København. En gåtur midt om natten gennem Istedgade er i øvrigt en “oplevelse”, må man sige. Men ikke noget at være bange for! 🙂 (skulle jeg da umiddelbart mene…ville dog ikke bryde mig om at tage turen alene om natten ;))
Men tak for denne gang, Roskilde. Måske ses vi igen, men så skal I dælme også diske op med nogle bedre hovednavne. Det har I generelt ikke været særligt gode til de sidste mange år (altså Coldplay ville jo være fedt, ik?)

5 Comments

  • Maiken

    Jeg har aldrig selv været på Roskilde, men jeg har derimod været på Skanderborg, som nok også egner sig mest til mig, men der kommer dog mere musik for mig på Roskilde (jeg elsker Slipknot, jeg kunne ikke lade være med at grine af din kommentar til dem :-D).

    • Bex

      Måske er Skanderborg også mere mig. Og Samsø Festival 🙂

      Haha, jeg blev så glad da de ENDELIG stoppede med at spille, synes det lød helt forfærdeligt!! Men det er jo smag og behag hehehe 😀

  • Trine

    Et døgn på Roskilde er også fint for mig 😉 Jeg var der i 2009 og det var udelukkende fordi ALLE mine veninder var afsted og jeg om lørdagen kunne se en masse godt musik: Mew, Volbeat, Trentemøller osv. Det var et godt år programmæssigt 😉

    Meeen, da jeg vågnede morgnen efter i en venindes telt med pysko tømmermænd oven på masser af shots, øl og varm hvidvin – ru stemme fordi jeg havde sovet en time da nogle heavy-metal finner ved siden af havde spillet højt hele natten og dagen stod på 25 graders hedebølge og tisselugt over ALT… Der var jeg glad for at hoppe på et tog ved 16 tiden med cola og en hotdog og hjem under dynen, haha!

    Skanderborg Festival er meget mere mig, har du prøvet det? Det er sådan lidt mere hyggeligt 🙂

    Tror man er til det eller ej sådan noget festival, min søster på 17 har lige været afsted på Roskilde og hun er virkelig festival-elsker. Men igen, hun har gået på efterskole og er vant til det med mennesker over alt. Det HADER jeg, haha!

  • Tina

    Jeg tror heller ikke, jeg ville kunne holde en uge på Roskilde ud. Tror simpelthen, det er for stort til mig og så gider jeg ikke telt, ingen bad og andre folks tis over alt 😀

    Hvad har I fotograferet med? VILDT flotte billeder!

    • Bex

      Ku godt lige klare det hvis jeg kunne sove i luksus lejren, men det er mest det med menneskemængden jeg ikke magter. Og mængden af tis!! Folk tisser overALT, både piger og drenge…

      Ihh tak det er såmænd "bare" Canon spejlreflekskamera, 650 D 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *