MIN FØDSELSDAG

Her er lidt billeder fra min fødselsdag i går. Jeg synes altid det er lidt underligt, når jeg ikke skal være sammen med mine forældre på min fødselsdag. Så selvom jeg kan have en nok så dejlig dag, så føles det ikke som en “rigtig” fødselsdag. Det er meget skørt. Sidste år var jeg også kun sammen med Rasmus på min fødselsdag, og det føltes heller ikke som en “rigtig” fødselsdag 🙂 Men altså, jeg har haft en dejlig og hyggelig dag, og den står på mere fødselsdagsfejring med familien på lørdag. Så jeg skal ikke klage 😉

Vi har været på Samsø henover weekenden, så min søde svigermor havde sørget for lækkert morgenbord til mig med nutella (åhh jeg elsker virkelig nutella!! hvorfor vi aldrig har det i huset, for det stikker helt af når jeg har nutella i huset), kage og varm kakao med flødeskum. Uhm!

..Og lidt fine gaver! Dem skal jeg nok vise 🙂

Om aftenen var jeg med min søster at spise på Sticks and Sushi. Egentlig ville jeg gerne have spist på den på Tivoli Hotel (flot udsigt jo!) – men der var godt booket allerede, selvom jeg bestilte bord i god tid. Så vi endte i Nansensgade i stedet. Vi fik en omgang “Blandede Følelser” så vi både kunne få sticks og sushi og så bestilte vi lige en crisby ebi rulle til deling. Nammenamme. Der var godt nok meget sushilingo derinde, jeg ikke lige forstod (altså hvad er det de kalder de der vaskeklude man får i starten? Det lød som “sushibuddies” eller sådan noget? og nej, det var jo nok ikke det, hun sagde..
Nå, men maden var virkelig virkelig god! Og vi blev SÅ mætte!! Jeg må derind engang med min søde kæreste på Tivoli Hotel engang. Er sikker på han ville elske deres sticks også.
Bagefter gik vi en tur i den smukke H.C. Ørstedspark. Dejlig sommerstemning!
Alt i alt en rigtig god fødselsdag også selvom jeg ikke rigtig føler, jeg har haft fødselsdag, haha!

6 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *