DET VAR DET

Nå, så fik jeg endelig tid til at lave et ordentlig indlæg med billeder og det hele! Tiden efter jeg blev færdig har været lidt hektisk – og i dag har haft de ledeste tømmermænd efter vi havde fest med klassen i går. I regnvejr…. Udendørsfest i regnvejr. Heldigvis var der pavillioner og vi blev ikke våde, men det var godt nok uheldigt vejr. Nå, men det er altså ikke særlig sjovt at pakke flyttekasser, når man har tømmermænd, skal jeg sige jer. Har måtte tage mange pauser. Og nu ligger jeg i sengen igen, og håber lidt jeg kan blive liggende her resten af aftenen, men ved ikke helt om det går….. 😉

Nå, men blev jo altså færdig i tirsdags. Vildt underlig følelse. Og vildt mærkelig eksamen. Jeg syntes, jeg klarede eksamen godt, synes selv jeg svarede godt og relevant og argumenterede godt, men følte ikke rigtig at vejleder var på min side, og der blev kun taget udgangspunkt i opgaven til karaktergivning. Som blandt andet blev som den blev fordi vores metodevejleder er vant til at vejlede i en anden metode og ja… kunne skrive en masse ting, men det har jeg ikke lige lyst til at gøre her.

Jeg havde glædet mig til at få den der “YES!” følelser, når jeg kom ud, men det havde jeg ikke. Jeg var sur, vred, ked, skuffet…. Eksamen var på ingen måde, som jeg havde forventet. Ved ikke helt hvad jeg egentlig havde forventet men synes bare det var rigtig øv. Heldigvis har jeg jo verdens sødeste kæreste, forældre og en dejlig veninde der overraskede mig med sin tilstedeværelse – hun havde planlagt noget samme med hende her, og jeg havde slet ikke set det komme!! De dejligste veninder! – Blev så glad og overrasket og det betød virkelig meget! <3 De var alle klar med knus og kram og tillykke, og det var dejligt 🙂 Det vigtigste er jo også at man er FÆRDIG og ikke hvordan eksamen gik, kunne da bare godt have tænkt mig et lidt federe punktum!  Men jeg havde en god dag, og hyggede mig meget med veninde, forældre og kæreste.

Jeg fik fine blomster:


Hvis jeg ser lidt træt og rødmosset ud på billederne er det fordi jeg var træt, det var vaaaaarmt, og jeg hylede lidt da jeg kom ud fra eksamen 😀 Vi fik lækker jordbærtærte fra Lagkagehuset – den bedste!

Jeg fik også fine gaver! Dem kan man se her på billedet. Kähler “Lovesong” vase, lækre lakridser og en Kay Boyesen bjørn. Mange har jo aben, og den er også rigtig fin, men jeg har personligt altid været mest til bjørnen. Så den er jeg bare rigtig glad for!!

Om aftenen var vi ude at spise på en fransk restaurant tæt ved hvor vi bor – har aldrig været der før, men det var faktisk rigtig lækkert mad. Jeg fik lam og til dessert creme brulée. Og vi hyggede rigtig meget. Tak til alle dem, der var med til at gøre dagen helt perfekt for mig – I ved hvem I er <3 

8 Comments

  • Trine

    Tillykke endnu en gang 🙂 Lækre gaver, kage og det hele – ser ud til at du er blevet fejret godt og grundigt!

    Ærgeligt at eksamen var som den var, nogle gange har jeg fornemmelsen af at de roder rundt på uddannelserne med hvad eksamen går ud på. Jeg har hørt lignende historier fra hvor jeg går på tværs af uddannelserne. Har selv prøvet en eksamen på første år hvor vi skulle fremlægge et oplæg, da jeg så kommer ind taler jeg i øst og cencor der kom udefra spørger om noget i vest. Noget der slet ikke var relevant og vi ALDRIG havde haft om! Så sidder min underviser bare og kigger på og siger intet! Fik heldigvis 4 og var sgu pissed bagefter..

    Må man spørge hvordan det gik med karakter? Fornemmer lidt du er ret skuffet, men tror også du er en pige med ben i næsen som forventer meget af dig selv hvis du forstår? 🙂

    • Bex

      Tak skal du have!! 🙂

      Jamen det var så skør en eksamen.. Nok mest for de andre. Jeg ved ikke, om du har set billede af vores forside (som jeg jo har lavet) – de andre blev så eksamineret i forsiden af censor. Censor mente at det var noget underligt noget at ergoterapeuten rørte ved barnet, for børn med autisme kan jo ikke lide at blive rørt ved (??). Det er enormt generaliserende og gælder jo langt fra alle børn med autisme, de er jo vidt forskellige. Desuden var min pointe – som bare ikke var tydelig nok – at ergoterapeuten holdt ved et ryglæn på en stol, man ikke kunne se. Jeg er altså på ingen måde verdensmester i at tegne, så hvis jeg kan undgå at tegne hænder, så gør jeg det 😉 Havde jeg vidst at de ville overfortolke den forside så meget og at det kunne blive et punkt til eksamen havde jeg bare lavet en kedelig standardforside med noget intetsigende. "Man skal virkelig tænke meget over sin forside" mente hun. Øhh, okay? Virkelig mærkeligt at bruge eksaminationstid på fremfor selve opgavens indhold. Jeg har også tænkt mig at sende en mail, bare lige for at høre om det er standard at man kan blive eksamineret i sin forside? Jamen, jeg ved det ikke, jeg fandt det bare mærkeligt at hun dykkede så meget ned i det. Men det gjorde hun heldigvis ikke overfor mig…

      Ja, det må du gerne spørge om, er ikke hemmelig med karakterer. Jeg fik 4, så det er jo fint, men må indrømme at da jeg gik ud for at vente på karakter var jeg sikker på at jeg ville få mindst 7, så jeg blev lidt chokeret over at det "kun" var 4, og så snakkede de bare kun om opgaven, om at den var svag osv. og det er den især pga. den vejleder, vi har haft. Havde vi fået bedre og mere kompetent vejledning ift. vores metode var det nok gået anderledes. Så det er jo ret ærgerligt…. Men vi kan ikke ændre på det.

      Eksamen er virkelig bare en uretfærdig kælling alt for ofte, synes jeg, og i vores tilfælde heller ikke repræsentativ for opgaveforløbet og arbejdsfordelingen….

      Men ja, havde en lækker dag alligevel, så det var jo dejligt!! 🙂

  • Freya

    Sikken dum eksamen.. Øv øv øv og mere øv!! Men hvor dejligt at dine nærmeste var der til at gøre dagen speciel trods alt. For uanset karakter og eksamen, så er det super sejt at du er færdig! Det er noget at være møg stolt over 😀

    Og sikke nogle skønne gaver!

  • Trine

    Hold nu kæft hvor mærkeligt! Vi laver slet ikke forsider men SKAL bruge standarder – og hvad er det for noget at spørge til det. Det er da overhovedet ikke vigtigt?!?! Ej men det forstår jeg godt du er harm over!

    4 er en 7'er på den gamle skala, husk det – så lyder det bedre 🙂

    Men træls hvis man ikke får hvad man føler man har fortjent ift. indsats – hader det med at være i grupper og nogen så fx får en højere karakter selvom de ikke har gjort et større stykke arbejde!

    • Bex

      Vi har både en officiel og en uofficiel, som vo selv laver. Men ja at man ligefrem eksaminerer i det "jeg var bare i tvivl om I vidste hvad autisme var når jeg så forsiden" -sagde censor. Jeg har i hvert fald tænkt mig at skrive en mail!

      Ja det er jo fint nok med 4, fik bare aldrig så "lavt" da jeg gik på gymnasiet så det sidder nok meget i mig at det er en "dårlig karakter" men det er jo helt fint vigtigst er man er færdig.

      Nej karaktergivning afspejlede i hvert fald ikke arbejdsindsats føler jeg, så det er lidt unfair…

  • Simone

    Kæmpe stort tillykke med du er færdig endnu engang.
    Jeg ved godt det er super plat at sige, men dårlig eksamen eller ej, så er du færdig, og du har helt sikkert gjort et kæmpe stykke arbejde, og det har du lært meget af er jeg sikker på 🙂

    Nu må du nyde den gode tid som fri, og få slappet rigtig godt at, indtil det nye begynder 🙂

    • Bex

      Søde Simone – du har jo helt ret!! Og denne uddannelse har kostet mange tårer og tvivl men jeg gennemførte alligevel!! 🙂 det er jo også en bedrift!
      Og ja nu skak friheden lige nydes 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *