SPOT FREDAG

Her kommer lidt billeder fra fredag på SPOT. Fredag blev kun med mobilbilleder, og jeg har ikke helt overblik over hvad for noget musik vi hørte. Men det var en god dag, med dejligt vejr, god musik og søde mennesker.

Vi havde heldigvis fået armbånd på aftenen før. Så jeg kunne rimeligt overlegent rulle forbi køen på rulletrappen. Ho-hooo….

Noget af det musik, vi hørte fredag, var Naked Session med blandt andre Barbara Moleko. Naked Session er et set-up med forskellige sangere (én af gangen) og så en utroligt dygtig pianist. Jeg var også til det sidste år, og det var fuldstændig mind-blowing godt. Men i år var det altså direkte kedeligt… Borset fra Stine Brahmsen og Barbara Moleko. Barbara Moleko er så super cool synes jeg.

Chill i solen mellem et par koncerter.

Til til aftensmad – som blev indtaget på KowLoon. Et af de få gode steder i Århus med asiatisk mad. Og så havde de grimme fisk. Glop glop..

Koncert med Kissaway Trail. Kendte kun ét nummer. Men det var også godt.

Glad type foran ølbod.
Fuldstændig vild og vanvittig fed koncert med Tako Lako. Det er meget balkaninspireret musik med glade, dansable rytmer. De fik hele salen til at sætte sig ned på hug, og derefter hoppe op og danse løs. Det var så fedt!! Dem vil jeg meget gerne høre igen. Det var en utrolig sjov koncert, der desværre var alt for kort.

Senere hørte vi blandt andet MØ – og det var også godt! 🙂 Tidligere SPOT festivaler kan ses her:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *