MIN FREDAG

Jeg kom til at tænke på, at det var ret længe siden, jeg havde lavet et helt almindeligt hverdagsindlæg. Og jeg elsker virkelig hverdagsindlæg hos andre bloggere. Jeg holder af hverdagen. Ja, mig og Dan Turèll 😉
Mine hverdage ligner dog ret meget hinanden. I dag er fredag. Og fredag er jo altid lidt anderledes, fordi det også betyder den dag, hvor weekenden begynder. Min fredag startede helt forfærdeligt tidligt. 5.20 ringede vækkeuret. Jeg skulle møde på job kl. 7….zzzzz…… 
Heldigvis havde jeg allerede weekend 12.30! Jeg har aldrig fri så tidligt, så havde glædet mig til det hele ugen! 😀
På min cykeltur hjem skinnede solen, og jeg sagde hej til køerne på marken (eller, det gjorde jeg ikke, men jeg kiggede på de små kalve)
Jeg tog direkte rundt i byen efter at have stillet min cykel derhjemme. Fik udforsket lidt butikker i mit hood. Der er nogle ganske lækre af slagsen, og i én af butikkerne fik jeg købt en pakke te til mig selv. Syntes den lød så god, med pebermynte og lakrids – to af mine yndlingssmage! 🙂
Nå ja, så købte jeg den også lidt fordi æsken bare var så pæææn. Og så kan jeg godt lide at det blev pakket ind i silkepapir og kommet i en pose.. når man bare har købt en pakke te! Fint!

 Var lidt forskellige steder, og købte flere ting. Dog ikke til mig selv. Men jeg kan sige så meget, at det starter med p og slutter på akkekalender 😉 hihi.
En tur i Søstrene Grene og jeg var tre fine ruller gavepapir rigere. De skal blandt andet bruges til at pakke pakkekalendergaverne ind med.
Det er med at hapse til sig, når de har fint papir. De koster kun 6 kr. pr. rulle. Jeg er ikke den store fan af julegavepapir (der er i hvert fald meget, der er grimt), synes ikke det er så pænt, så vil hellere pakke alle gaver ind i sådan noget som dette – og det har de kun i Søstrene Grene, når der er længe til jul, så det er med at huske at købe det, inden det i oktober langsomt bliver skiftet ud med grimt julepapir.

Jeg mødtes med min søde kæreste nede i byen, og vi fik afprøvet nogle Oreoshakes. Var dog ikke videre imponeret over dem.
Vi fik også spist små, fine kager:
Hjemme igen fik jeg kigget på synkronsvømning – kommenteret af De Sorte Spejdere! Jeg har glædet mig til det hele OL. Altså synkronsvømning. Synes det er så fantastisk mærkelig en sport…. 🙂 Og samtidig meget imponerende.
Kæresten og jeg flettede fingre på en tur op til Føtex, for at købe lidt slik om aftenen:

I Føtex kom jeg til at købe denne sodavand, bare fordi den var så fin.. og på tilbud… Jamen se den lige, den har jo striber!! (ej, jeg er så nem… tsk..)

                           
Som nævnt blev der også købt slik: 

Som blev nydt til andet afsnit af “Breaking Bad”. Med hollandske undertekster, jaja 🙂

Og atletik. Er en anelse bidt af at se OL i tv, må jeg indrømme. Jeg er ellers ikke overhovedet til at se sport i tv, men atletik, synkronsvømnng, synkronudspring, trampolinspring, vægtløftning for kvinder, redskabsgymnastik, gulvgymnastik m.m, det er jeg helt vild med at se 🙂

Håber I har en dejlig fredag aften!

4 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *