LION KING MUSICAL

En af de allerbedste oplevelser, vi fik i London, fik vi tirsdag aften.
Hjemmefra havde jeg faktisk kigget på musicalbilletter – både til Lion King og Les Miserables (som jeg så for 11 år siden). Lion King ville jeg vildt gerne, men billetterne kostede 500 kr (!!). Det syntes jeg var lige lovligt…
Min kæreste fik så den geniale idé (jamen han er fantastisk! ;)) at vi jo kunne tage ind til teatret en halv time før forestillingen, og se om der var nogle billige returbilletter.
Vi havde travlt – så vi LØB hen til undergrund og over i et tog, kom frem til teatret, hvor der bare var lang kø og kaos. Det så ret håbløst ud.. Vi ventede tålmodigt. Og blev så tilbudt ståpladser – det sagde vi straks ja til, trods jeg var lidt tøvende først – for at skulle stå op i 2½ time lød jo ikke sååå fristende, når man havde gået rundt hele dagen (og dagen før det, og dagen før det….)
MEN, heldigvis var der et rækværk bag de bagerste rækker, hvor vi skulle stå. Det kunne man fint læne sig op af og hvile fødderne (jeg smed skoene, og stod og vippede lidt på tæerne – skønt!) Selvom vi stod langt væk havde vi et rigtig fint udsyn og overblik over hvad der skete på scenen.
Billetterne kostede 15 pund. Og jeg havde sådan set gerne givet 10 pund mere, så godt var det.
Det var naturligvis – og heldigvis – fuldstændig forbudt at tage billeder under forestillingen. Jeg siger heldigvis fordi det ellers ville være super irriterende at folk skulle sidde overalt med deres små fesne lommekameraer og tro, at de kunne lyse det hele op med deres lille bitte blitz. Det ville forstyrre super meget! Og nogle gange skal man bare nyde ting, uden at det er igennem et kamera! 🙂
Det gør jo at man kan blive slugt helt ind i forestillingen og musikken, og har sit fokus dér alene.
Vi tog dog et billede af salen, inden forestillingen gik igang. Det måtte man godt. Vores udsyn blev dog bedre, da vi rykkede mere mod midten, da forestillingen gik i gang.

 I kan tro, de var opmærksomme på om folk tog billeder undervejs! De var der med det samme, og lyste med lommelygter ind i øjnene på folk. Så man kunne slet ikke slippe afsted med det. Min kæreste slap dog afsted med dette snigerbillede uden at blive opdaget (det var også kun fordi de alle var travlt optagede!) – men så var kameraet endda indstillet forkert, så billedet blev noget værre hø, haha!!

Jeg fandt en video på YouTube, der viser opsætningen meget godt. Den er dog på tysk, men giver et godt indtryk af forestillingen alligevel. Det var simpelthen så imponerende! Både kæresten og jeg fik gåsehud og en klump i halsen undervejs, for det var så gennemført, flot, fantastisk, storslået… ja… Det var helt vildt. Jeg gjorde det gerne igen, og jeg kan kun på det allerkraftigste opfordre til at man ser Lion King næste gang man er i London!
Løvernes Konge betyder meget for os begge, det er vores yndlings Disney film, og vi går ofte rundt og citerer den og synger sange derfra 😉 Så det var bare SÅ fedt at se den som musical! SÅ flot, og med de mest fantastiske sceneeffekter. Wauw!!
Forestillingen er 2½ time lang, inkl. en mindre pause. Dvs. den er altså væsentligt længere end filmen.
Der er også nogle sange med, som ikke er med i filmen (eller, måske er de med i 2’eren – blandt andet sangen “He lives in you” – som er HELT fantastisk, hold da fast!! – den ligger også på YouTube) – og en masse afrikansk musik.

Masser af mennesker udenfor teatret, da forestillingen var færdig.

Lykkelig foran Lyceum theatre med billetterne i hånden, efter endt forestilling.

Pause efterfølgende foran Applebutikken – med gratis wifi til telefonen 😉

Vi havde jo ikke nået at få noget aftensmad inden vores teateroplevelse, så vi var meget sultne. Jeg havde lyst til italiensk mad og gerne en god pizza. Men det var svært at finde noget, der havde åbent – klokken var mange (nok 23, tror jeg…)
Endelig fandt vi et sted, der så ok ud – og som havde pizzaer. Så der gik vi ind.

Der var fint og hyggeligt, men NØJ hvor var jeg skuffet over min pizza. Simpelthen så kedelig og tam – og lidt dyr tilmed… Jeg havde valgt en  med laks og rejer, og ind kommer de med en pizza med kæmpestore klamme tigerrejer, med øjne, ben og følehorn UD over det hele, arghhh!!!!!

Fik dog spist til jeg blev mæt, men ikke nogen særlig god oplevelse…
Så var det med undergrunden hjem – godt trætte… og folk på vej i byen. Jeg tog dette snigerbillede, for er hun ikke vild, hende den mørke med det falske lyse hår? 🙂 Hendes sko var endnu vildere! 🙂

Det var slut på en dejlig tirsdag i London 🙂

2 Comments

  • Freya

    Åhhh jeg elsker også løvernes konge.. Fik helt gåsehud over klippet du viser!
    Ihh hvor ville jeg gerne se den som musical..
    Surt med den pizza :/ Æv!! Specielt når man er max sulten, så funker dårlig mad bare ikke..

    • Bex

      Det var den fedeste oplevelse at se den – den måde de har lavet opsætningen på med dyrene osv, det er bare SÅ flot! Synes de har formået at omsætte Disneyfilmsformatet til scenekunst på en utrolig fin måde. Det var vanvittigt flot, og de var så dygtige. Jeg er så glad for at vi fik denne oplevelse med.
      Ja, det var super ærgerligt med pizzaen – men jeg blev dog mæt. Men øv, synes det er sket for mig et par gange det med kedelige pizzaer på en ferie 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *