LÆKKERIER

Plejer mig selv med lidt lækkerier, og fik i formiddags kæresten til at tage en croissant med til mig fra 7-Eleven. Totalt guilty pleasure, men får dem ikke så tit (heldigvis, de er jo ikke ligefrem sunde!) De smager bare så godt. Lavede lige hurtigt en omgang varm kakao til min ømme forhostede hals, det var rart. Har ikke raskmeldt mig til i morgen, da jeg kl. lidt i 12 sjovt nok ikke havde det skide meget bedre end kl. lidt i 8 hvor jeg ringede og sygemeldte mig. Så endnu en dag hjemme i morgen… Håber dog på at kunne raskmelde mig til onsdag. Har ikke feber mere, men den ligger lige på vippen, så håber bare det går den rigtige vej nu. Hoster af og til i slemme anfald, men der kan godt være længe imellem – men hold op det er træls, når jeg så hoster. Nu gider jeg virkelig ikke mere..
I morgen eftermiddag/aften har jeg en date med to skønne tøser, det glæder jeg mig meget til 🙂 Og vil gerne være helt på toppen til det!

4 Comments

  • Bex

    Tak! 🙂
    Nej, sygdom er irriterende, især når den skal indfinde sig oveni festival 🙁
    Men nu må det altså snart vende – håber jeg!!
    Ja, nu ku jeg da godt lige spise en croissant til, de er så gode, haha!!

  • Bex

    Ja, siden torsdag aften, egentlig :/ Det er nu træls… Men det kom lige ovenpå en rigtig travl uge, så måske derfor? Men tak skal du have!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *