Denne Weekend

Fredag: Lave dødssyg opgave i skolen, for så at få af vide af Fru Lærer, at man har misforstået opgaveformulering, ak! Men det går dog alligevel.
Presse fem fuldvoksne piger ind i meget lille bil og køre med nedrullede vinduer og Nik og Jay på fuld volumen gennem Århus C. Nyde sandwich i det gode vejr med disse skønne piger fra studiet. Fantastisk!
Tage til fest med Rasmus, blive lidt fuld og træt og tage hjem og sove, som var man bedøvet.

Lørdag: Sove godt og længe og stå op og tage ned i byen og kigge lidt. Spise meget god og billig sandwich, som så sådan ud:

(laks og røræg)Gå meget langt op af Randersvej og ned til Storcenter Nord. For at købe kød, der ville komme på tilbud, men som aldrig kom på tilbud. Se dårlig quiz i tv og lidt af Busters Verden og Jydekompagniet. Spise slik imens. Sove.Søndag: Gå en tur i Storcenter Nord, da man troede den havde åbent. Skuffelse, da man fandt ud af det kun var Marcus. Gå en tur op på Trøjborg og spise is på Dolce Vita (kiks, lakrids, tiramissu mouse). Gå hele vejen ned i byen og hjem igen. Hygge sig. Spise aftensmad. Tage bussen hjem. Uploade opgave. Læse et par sider. Se tv. I seng.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *