BREAKFAST#2

Lidt mere morgenmad.
Cheasy jordbær/rabarber yoghurt med frisk banan og blåbær, blødkogt æg og ristet rugbrød med smør, dadel/banan toppe og en smoothie med spinat og hindbær.

Banan/havregrynspandekage (super lækkert, find opskrift her – man kan godt undvære melet helt, og bare bruge havregryn) med cheasy fersken/passionsfrugt yoghurt, friske blåbær, hakkede mandler, frisk banan og tørrede tranebær + en smoothie med spinat og hindbær.
Banan/havregrynspandekager toppet med cheasy fersken/passionsfrugt yoghurt, friske blåbær og jordbær, hakkede mandler og frisk banan + en smoothie af yoghurt, hindbær og dadler.
Cheasy vanilleyoghurt med friske blåbær, jordbær, mandler, lidt hakket mørk chokolade og kokosmel + smoothie med yoghurt, hindbær og dadler.

4 Comments

  • Bex

    Det tager nu ikke så lang tid at lave, og forbereder nogle gange tingene lidt på forhånd – hvis jeg kan. Men jeg kan godt forstå at hvis man skal møde tidligt, så er det søvnen der prioriteres! 🙂
    De dage jeg skal møde 7.30 (dem får jeg af og til hvis der er sygdom) jamen der bliver det også bare yoghurt, måske med et æble i og lidt mandler og ristet rugbrød, for jeg skal cykle hjemmefra 6.30.. zzz…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *