EN TUR RUNDT I BUTIKKERNE…

…hvor der pt. er meget fint tøj at finde.
Jeg gik en tur i forgårs, i det fineste forårsvejr (9 grader og solskin!) og fandt mange fine ting i butikkerne. Ville lige vise dem frem.
T-shirt fra Pieces med super fint print, som er mintgrøn og guld (ikke så let at se). Billig er den også – 80 kr!

I Monki fandt jeg mange lækre ting. Disse bukser med super fint print på. Desværre er de lavet i noget stof, der på ingen måde giver sig, hvilket gør at man ikke kan sætte sig ned i dem…(!?)

Striber! Også fra Monki. Bliver aldrig træt af striber… 
Tynd striktrøje med print af en tiger:
Nederdelen er vildt lækker og med store lommer på siderne. T-shirten er også rigtig fin. Begge dele fra Monki:
Jakke med fint militærprint, der ikke er for kraftigt (men leder tankerne hen på den flotte jakke, som Zara lavede sidste år). Fra Only. 

Det er godt, jeg allerede er fattig, ellers havde jeg købt mig fattig. Haha!

Dagen i går gik ellers gået med at køre en lille tur med kæresten (mere om det i et andet indlæg) og så fik jeg skrevet lidt ansøgninger. Det helt perfekte job dukkede lige op på nettet (som også passer godt med min tidshorisont) og det er forfærdeligt at jeg ønsker mig det så meget. For jeg får det sikkert ikke… Men fingrene er bestemt krydset!!
Derudover, så har min kæreste sat mig til at lave lidt sekretærarbejde for ham. Jeg hjælper ham med at transskribere hans interviews til specialet (og der er mange!) og som gengæld får jeg indtil videre både en SPOT billet og en Northside billet(!!). Jamen altså! 😀 – Er så glad!! 🙂 (men der er også mange timers arbejde i at transskribere, puha!). Det er nu dejligt nok at have noget at give sig til – altså udover at søge jobs, selvfølgelig, og alt det andet dér, men det er skønt at have en konkret opgave at give sig i kast med, og at kunne sige “nu har jeg gjort dét” og føle at man har udrettet noget, og bare gjort en lille forskel. Hehe. Det er rart!

Forresten harjeg fået pinterest! Jeg hedder bexen derinde. Fornavn: Bex og efternavn: Bex. Haha. Jamen jeg gider bare ikke have mit fulde navn til at ligge derinde, er lidt sippet med den slags 🙂
http://pinterest.com/bexen/

2 Comments

  • Julienne

    den med striberne!

    ellers smart med bukser man kun kan stå op i, så ville jeg nok få vasket op 😉

    ps hader de nye ord man skal skrive for at kommentere, det suger desværre al spontan kommentarlyst, når de rådne ord skal tydes 🙁

  • Bex

    Jaaa den er er fin, den med striberne! 🙂

    I so hear you med de der ord, har tænkt præcis det samme, og har prøvet flere gange at det var forkert de første 3 gange, jeg prøvede – argh!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *