EKSTREMT HØJT OG UTROLIG TÆT PÅ

“Ekstremt højt og utroligt tæt på” handler om den ni årige Oskar Schell, hvis far døde under terrorangrebet 11. september. I sin fars efterladenskaber finder Oskar en nøgle. Hvad er det for en nøgle, og hvad passer den til? Oskars søgen efter at finde den rette lås til nøglen bringer ham vidt omkring i New York og i kontakt med mange forskellige mennesker. Gennem bogen kommer man tæt på Oskar og hans finurlige tanker og univers. Han er en særlig dreng med et stort intellekt, der holder af at opfinde ting. Altoverskyggende er hans store sorg til sin far, og i jagten på den rette lås håber han at kunne bearbejde noget af sin sorg, og komme tættere på sin far.
Ud over historien om Oskar får man også historien Oskars bedsteforældre på faderens side. Historien går helt tilbage til deres ungdom, og skildrer deres forhold, som på mange måder var meget specielt.
Jeg kan ikke sige andet, end at man bør virkelig unde sig selv at læse denne bog! Noget andet, jeg godt kan lide ved bogen, er det rent grafiske. For den er ret særegen på det punkt, og fyldt med billeder og en anderledes tekstopsætning blandt andet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *