BARSELSGLIMT#8

Igen et lille sammensurium af billeder fra rullen og glimt fra den seneste tid, hvor vi bl.a har
– nydt det smukke efterårsvejr med gåture i viklen:akkompagneret af kaffe indimellem. Når barnet er på ryggen kan man drikke den i ro og mag for nysgerrige hænder. Smart!– været til “legestue” en søndag eftermiddag med venner + venners børn. Altså genialt at man har så mange venner, der har fået børn i ’17 og ’18. Vi kommer til at få så mange gode og sjove stunder sammen!-fået sæsonens sidste is hos IsTid. Nu skal vi vente helt til foråret, før vi kan få saltkaramelis igen! Buhuuu…-været på et lille bibliotek på Frederiksberg, ikke så langt væk i selskab med søde mødre og babyer. Og der var både boldbassin og en snurretop, og det var et kæmpehit hos Sonja!-været en tur på Jagger at spise aftensmad, en helt almindelig hverdagsaften (eller også fordi *nogen* skulle til Island med arbejdet i fire dage…)-og mens *nogen* var på Island tog nogle andre til Måløv, hvor søde morforældre stod klar med kram, leg og varm mad hver dag, mens farmand var væk.-jeg har følt mig som en superhelt en dag, hvor jeg fik klaret 4 maskiner vasketøj og noget oprydning alt imens Sonja var på ryggen. Og så faldt hun tilmed i søvn! Ej men altså.. <3-ja, og så har vi jo været på Samsø. Sonja havde en fest med at råbe på færgen…..sååå vi gik op på soldækket, hvor der var mere plads og rum til at råbe, haha! Og det var skøønt vejr.På Samsø sov vi sådan her (og Rasmus på en madras på gulvet). Jeg elsker at sove ved siden af Sonja <3Sonja er varmet lidt mere op overfor barnevognen igen, så hun har faktisk taget et par gode lure i den på det seneste – og jeg har nydt det gode vejr med en podcast i ørene. Skønt!– vi har haft en fin lånevikle på besøg, lånt fra et viklebibliotek (genialt koncept)vi nyder begge at vikle 🙂

2 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *