PIV

Jeg er syg. Ikke sådan rigtig syg, men snottet og med vacuum undertryk i hovedet (av for f…. da også), kriller i halsen, masser og nys og lidt feber her til aften også. Jeg har faktisk ikke været syg (altså sådan rigtigt og med feber) siden oktober 2009! Grunden til at jeg husker det, er at det var på min kærestes fødselsdag, jeg var syg. Dårlig timing!
Men tidligere og også op i mine tyvere var jeg sådan en, der altid var syg og skrabede diverse til mig. Gerne sådan 2-3 uger om året hvor man bare lå med feber og influenza – eller halsbetændelser, foruden forkølelser og almindeligt ondt i halsen samt hoste.
Men sådan er det pludselig ikke længere. Det er skønt! Mon min kæreste har smittet mig med sit gode immunforsvar? Det ville da bare være rart!!
Nå. Men træls og hårdt at være syg, men rart nok at have tiden til det. Jeg skal jo ikke i skole eller på job. Så det er jo ok.
Her til aften har jeg været til et møde i 3 timer, super godt og også hyggeligt – og ret uformelt møde. Men ret svært at høre efter, når man var så tung i hovedet.
Jeg håber, jeg er frisk snart, for det er jo aldrig sjovt ikke at være helt på toppen!

One Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *