NÅ, men knækbrødet blev lækkert, trods sparsomme mængder af kerner 🙂 Og så er det pivnemt at lave!
Så bagte jeg lige lidt flere spinat-græskarkerneboller. Synes bare de er vildt gode!!
Forleden postede Sofie en opskrift på hjemmelavet smørepålæg med dadler og hasselnødder, og det måtte jeg jo naturligvis også afprøve, eftersom jeg havde en rest dadler til overs fra havregrynskuglerne.
Jeg kom ikke banan i – gad ikke lige det skulle smage af banan, til gengæld kom jeg liiidt mere chokolade i, haha! Det smagte rigtig godt, særligt ovenpå de nybagte boller. Brugte en stavblender til at blende med, og det gik fint (dog måtte den lige have en pause halvvejs, da den blev MEGET varm!)
Det ser ikke så lækkert ud på billede, men det smager virkelig godt 🙂 Og så er jeg så glad for at jeg fik et patentglas i pakkekalender, det passede jo perfekt til at opbevare det i! 🙂
5 Comments
Julienne
Vi har også haft møl, jeg turde næsten ikke give barnet havregryn, for tænk hvis der nu havde gemt sig nogle deri. Så klamt, håber I er færdige med dem.
Hvis du har lyst kan du sende mig noget bageglæde og også gerne lave-madglæde, for jeg synes begge dele er kedeligt 😛
Louise
Ihhhh! Ser mega godt ud! 🙂
Kan man ikke liiiige tiltuske sig opskriften på de dersnes boller? 🙂 – Dé ser ret gode ud ! 🙂
Bex
Julienne: Vi havde en ordentlig omgang med møl, og har smidt adskille poser mel af forskellig slags, musli, korn, frø, kerner, nødder m.m. ud. SÅ træls men tror vi er færdige med dem nu. Nogle gange synes jeg også madlavning er dødens pølse, men jeg er madglad og elsker at afprøve nye lækkerier 😀
Og så synes jeg det er super hyggeligt og afstressende. Det værste er bare oprydningen bagefter… Drømmer om en KÆMPE opvasker (vi har "kun" en bordopvasker)
Louise: Opskriften står i indlægget hvis du klikker på "spinatboller med græskarkerner" er det et aktivt link direkte til opskriften! 🙂
Louise
Ja – Tak Bex! 😉 – Jeg så det faktisk godt, LIGE efter jeg havde postet indlæget! SUK! 😉
Dé skal vist prøve en af dagene ! 🙂
Bex
God fornøjelse 🙂