GAVEHØSTEN

1: Sprøjtepose med forskellige tyller (mor og far)
2: Normann Copenhagen Heima stage. Jeg elsker de lidt minimalistiske, rå og maskuline boligting, og synes denne stage i støbejern er ret cool! (kærestens forældre)
3: Fin nederdel fra Monki (mor og far)
4: Den store pakke fra kæresten indeholdt denne fine Kähler Omaggio karaffel. Havde slet ikke forventet en så fin gave!! Eftersom jeg fik en iPhone i fødselsdagsgave var én af betingelserne at jeg så ville få en meget lille julegave. Hvilket jeg jo synes er fair nok! Havde nok regnet med en film eller cd, men fik så denne fine sag – jamen altså!!♥
5: Små Sonny Angel mobilvedhæng/nøgleringe (min veninde)
6: Kähler Illumina lysestage i den helt rigtige farve 🙂 (søster)
7: Den Sunde Drikkedunk (mor og far)
8: Lækker clutch med nitter (min veninde)
9: Kogebog for piger (med bl.a en masse lækre kageopskrifter!!) (min venindes kat)
10: Lidt ekstrating, der fulgte med i en pakke – et par bøger fra genbrug, der faktisk er meget fine. En med en masse opskrifter med chokolade og en lille sød tegneseriebog (mor og far)
11: Tokyo Jane læderarmbånd i sort (mor og far)
12: Madam Blå målebæger. Har længe ønsket mig sådan et! (mor og far)
13: Cernit ler i mange forskellige farver. Skal lige finde ud af hvad jeg skal lave af det, men jeg kan nok finde gode idéer på nettet. Den fine mintgrønne farve tror jeg i hvert fald jeg vil lave et enkelt ikke-julet hjerte af, og så skrive noget fint derpå :). (mor og far)
14: To dåser med i alt 8 forskellige slags kagekrymmel. Fornemmer et lille kagetema i mine gaver, haha!! 🙂 Min søster har fødselsdag i overmorgen, og så vil jeg lave fødselsdagscupcakes med det fine krymmel 🙂 (søster)
15: Gavekort til H&M – glæder mig til at shoppe udsalg! 🙂 (storebror)

2 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *