BARSELSVISIT

I dag har jeg været på barselsvisit hos en fin lille dame og hendes skønne mor. Jeg havde lidt gaver med:

Kanin og bold, købt i IKEA (ku ik lade være..)

 En hjemmelavet ugle, som vakte stor glæde! 🙂

…og så havde jeg også købt en fin vase til moderen. For man skal også huske at forkæle moderen!! 🙂
Her er alle gaverne pakket ind i fint papir fra Søstrene Grene – jeg elsker simpelthen deres gavepapir og at det kun koster knap 6 kr pr. rulle!!
Gaverne vakte stor glæde hos min veninde. Det var så skønt at se hende igen! Det var første gang, jeg mødte hendes lille pige, selvom hun fødte for snart 2 mdr. siden. Men lillepigen har haft bøvl med ryg og nakke, så overskuddet har ikke været der til besøg. Men nu har hun det meget bedre, så det er bare skønt, og i dag kunne jeg endelig få æren af at møde hende for første gang!. Det er lidt vildt at ens veninde gennem 9 år pludselig har en datter. Vi mødtes på efterskole, hvor jeg kun endte med at gå 2½ måned (du kan læse lidt mere om det lige her – et gammelt indlæg, i øvrigt (og langt!!)) – jeg husker stadig første gang, jeg bemærkede hende (jeg ved ikke hvorfor jeg har skrevet noget andet i det indlæg, jeg lige har linket til? NÅ..). Det var til en aften på efterskolen, en af de første dage, hvor vi begge havde meldt os på et korhold. Jeg synes hun så så rar ud, og tog derfor kontakt til hende. Vi gik en lang tur, hvor vi snakkede, og begge græd fordi vi havde hjemve. Nu, 9 år senere er hun stadig en af mine allerbedste veninder, og nu også MOR! Det er så stort, og jeg er så glad på hendes vegne. Det er den smukkeste lille pige, hun har fået, og jeg tog massevis af billeder, til stor glæde for moderen (det er sjovt at være fotograf! :D)
Jeg flashede gerne de billeder, men af al respekt for at jeg ikke ved om det er okay at poste lillepigen på nettet bliver det lidt mere anonyme billeder 🙂 
Noget af det sødeste i verden er helt klart babyfødder. Når jeg engang får min egen baby kommer jeg jo til at sliiide den op, fordi jeg konstant skal nusse fødder og hænder. Det er bare så nuttet med de bittesmå tæer!

Min veninde havde købt lækre kager til os – altså, hold da op siger jeg bare!! 🙂

Dejlig dejlig tirsdag fyldt med venindehygge og babynus! Det var så dejligt at få lov at holde hende så meget, jeg fik masser af skønne små smil (men så snart kameraet kom, så var det slut med at smile, haha!!)
I morgen skal jeg i sommerhus med to fantastiske veninder – glæder mig helt vildt!! 🙂

4 Comments

  • Bex

    Tak 🙂
    Ja hun er så fin og lille, selvom hun jo slet ikke er så lille, hehe. Vejer 5 kg og er vokset godt siden fødslen – men jeg synes jo stadig hun var lille (har ikke set hende som helt ny) og det var egentlig også rart nok at hun ikke var helt ny for jeg er lidt bange for at holde dem, når de er så små 😛
    Men hun er bare så nuser, ih altså! 🙂

    Tak, vi får en skøn tur, ingen tvivl om det 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *