MIN DAG PÅ LÆSESAL

I dag kl 09 tog jeg sammen med kæresten op på Statsbiblioteket. Jeg har faktisk aldrig været der trods mine snart 5 år i Århus, men det har altid virket lidt skræmmende og uoverskueligt at tage derop på egen hånd. Desuden er det et udpræget “uni-sted” – og jeg går jo ikke på uni (men elsker at lege at jeg gør og crashe deres fredagsbarer, tage på Eforen og des lignende – selvom det er længe siden, det er sket sidst!!)
Nåmen vi fulgtes derop, og han viste mig lidt rundt, og så placerede jeg mig i læsesalen. Den læsesal, hvor man skal være allermest stille. I like!

Kl. 10.45 var jeg simpelthen så træt, at jeg var nødt til at tage mig en kop kaffe. Kunne ikke lige overskue kantinen, så trak bare noget automatkaffe. En værre gang sprøjt, men det virkede!

Kl. 11.42 læser jeg videre i “Grundbog om Hjælpemidler”

Kl. 13 kommer kæresten på visit til kaffe og kagepause! Statsbibliotekets Kantine har et helt fantastisk udvalg af kager! Jeg er svært imponeret!! Cupcaken her var dog flottere end den smagte…

… til gengæld var denne kage vildt god. En æblekage med flødeskum og jordbær på toppen. Mums!

Kl. 14.02 er det tilbage til læsningen, hvor jeg fortsatte indtil kl. 16. I alt fik jeg læst over 180 sider i “Grundbog om Hjælpemidler”. Er jeg ikke dygtig, hva?!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *