JULEGAVEØNSKER 2018

Jeg fik jo skrevet lidt om hvad jeg virkelig ikke ønsker mig i julegave – men hvad står så rent faktisk på ønskesedlen i år?

Der står ikke så meget som der plejer at gøre, og i år har jeg forsøgt at tænke en anelse mere bæredygtighed ind i mine juleønsker. Det kunne jeg helt sikkert stadig blive bedre til, men. Små skridt. Lad os tage et kig på hvad jeg bl.a. ønsker mig:

Cardigan fra Tricotage: Den fineste blå sag i ren merinould. Jeg har aet den mange gange, når jeg er gået forbi butikken på Jægersborggade, og den har hængt udenfor på stativet og lokket. Jeg tænker at den ville være fin ud over en kjole. Den er dog også ret pricy, så jeg forventer på ingen måde at sådan en sag ligger under træet i år. Men man har jo altid lov at ønske.

Uldtrøje fra Dilling: Jeg ønsker mig ikke så meget tøj i år, og det skyldes at jeg dels ikke rigtig mangler tøj, og dels at jeg køber mit tøj brugt (primært). Da jeg tidligere i efteråret købte uld til Sonja fra Dilling (…jeg synes det er svært at finde ordentlig uld brugt, det bliver hurtigt så nusset) så bestilte jeg også en langærmet trøje til mig selv i en fin blå farve. Den elsker jeg! Så nu ønsker jeg mig én i grøn. Svanemærket økologisk merinould. Bum.

Fjällräven Re-Kånken rygsæk i pink: Når man vikler er det smart med en rygsæk, og jeg er bare helt pjattet med farven på denne – som nogen sikkert vil mene er for meget, men jeg bliver bare så glad af sådan en herlig pink farve. Tasken er fremstillet af genbrugsplast fra plastikflasker

Ansigtsmaske fra Isangs: Isangs har den fineste lille kælderbiks på Vesterbro, hvor de også producerer deres produkter. Den slags elsker jeg altså – lokalt og bæredygtigt produceret. Jeg ønsker mig bl.a. ansigtsmasker og shampoobarer derfra.

LP-plader: I disse streaming-dage synes jeg nu stadig det er hyggeligt at smække en vinylplade på anlægget i ny og næ. Jeg ønsker mig bl.a. MØs nyeste plade, og derudover er Tina Dickow, Katinka og Agnes Obel også på listen.

Pyjamas: En af mine yndlingsbutikker på Jægersborggade er butikken Craft Sisters, der sælger smukke varer fra bl.a. Nepal, hvor de produceres af kvinder der er sikret ordentlige arbejdsforhold. Jeg ønsker mig også nederdele fra butikken – de sælger de smukkeste nederdele, der er syet af overskudsstof af kvinder i Indien.

Malin + Goetz deodorant: Simpelthen den bedste deodorant (efter min mening) men også en ret dyr én. Derfor et oplagt julegaveønske.

Bøger: Jeg ønsker mig en del bøger, bl.a. er Sofie Lindes bog på listen, men også “Jenteloven”, “Projekt Baby” med flere er nogle, jeg ønsker at læse.

Udover ovenstående ønsker jeg mig blandt andet også økonomisk tilskud til vikler. Der er sådan en “saying” i vikle-verdenen der hedder “try all the wraps”, og det er jo fordi at bæretiden er begrænset, og man gerne vil prøve noget forskelligt. Og sådan har jeg det også. Jeg har måske ikke behov for at prøve det hele (der er også ret meget!) eller i det hele taget for et prøve en hel masse, MEN der er et bestemt viklemærke som virkelig skulle være the shit, og jeg har altså bestemt mig for at jeg må eje en vikle derfra før eller siden – så et tilskud kunne være dejligt. En måneds leje af en vikle fra Levate kunne også være en herlig gave.

Derudover ønsker jeg mig bl.a. et gavekort til Wolt (lækker takeaway), amber chokolade fra Summerbird (yndlings!), Johan Bülow saltkaramellakridskugler (også totalt yndlings!), japansk slik og hjemmelavede gaver – f.eks. hjemmestrik, hjemmehæklerier eller hvad man nu sysler med.

Hvad ønsker I jer i år?

2 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *