3½ ÅR – MIDDAG – KONCERT – SKYBRUD

Vi havde en skøn dag i torsdags. Min dejlige kæreste havde inviteret mig ud at spise på restaurant Olive. For tiden har de – i anledning af deres fødselsdag – et tilbud med tre retter for 219 kr. Og så må man tage sin egen vin med. Så det er jo ikke værst! 🙂
Til forret fik jeg anderilette – som jeg ikke vidste hvad var, men tjeneren forklarede. Egentlig er det lidt samme koncept som sylte, bare med and, og uden alt det dersens klamme blæver-værk.
Det smagte rigtig lækkert, og så var der stikkelsbær til. Hvilket gjorde mig helt nostalgisk, da jeg ikke har fået stikkelsbær siden jeg var barn, og selv plukkede dem…mmmm!

Til hovedret fik jeg lammeculotte med lækre grøntsager til, og så fik vi nye kartofler til også. Kødet var mørt og lækkert!

Skål!
Til dessert fik vi begge bærcrumble med friske bær og noget solbæris.
Meget meget lækker mad, men synes nu alligevel oplevelsen på Basilic var bare lige lidt bedre. Der er også bare mere hyggeligt, derinde.. 
Senere på aftenen skulle vi så til gratis koncert på Bispetorv. Det øsregnede, men vi havde da garderet os med en lille paraply….den hjalp nu ikke meget! Vi mødtes med min veninde og hendes mand, og krøb fire mennesker sammen under vores lille taskeparaply 😉
Mads Langer!!
..i sølvbukser, simpelthen!
Regn, regn, regn!

Skål under paraplyen!

Og selvom vi havde paraply med blev vi alligevel gennemblødte – fra yderst til inderst – altså selv undertøjet kunne vrides op!

2 Comments

  • Trine

    Lyder som en god aften trods regn! Maden ser ihvertfald læks ud 🙂

    Har mistet alle faste læsere pga det blogflytning, håber du vil melde dig til igen?

  • Bex

    Det var nemlig en rigtig god aften – og faktisk også hyggeligt med regnen, selvom det dog ikke var sjovt at blive totalt gennemblødt.

    Ej hvor træls med alle dine faste læsere.. Jeg tror egentlig aldrig at jeg var tilmeldt fast læser hos dig over Google, har vist altid bare brugt Bloglovin (eller – brugt det siden jeg opdagede det ;))
    Jeg læser i hvert fald med hver gang der kommer en update fra dig 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *