SANDALER

Det er ikke til at komme udenom, at jeg skal have mig et par nye sandaler i år. Selvom jeg købte et nyt par sidste år, er de blevet så slidte og smadrede, at jeg simpelthen ikke kan gå med dem endnu en sæson. Suk.
Mange kvinder ville sikkert glæde sig over muligheden for at erhverve sig nyt fodtøj. Og jo, jeg elsker da også nyt fodtøj. Når det ligesom er købt. Vejen derhen kan være ret lang. Jagten på de perfekte sandaler – puha, findes de overhovedet?? Jeg har en del krav til mine sandaler. Nu hvor jeg – formentlig – skal på storbyferie, skal de holde til at transportere mig mange kilometer, uden at jeg får alt for mange vabler og ømhed i fødderne 🙂 Derudover skal de gerne have en hælkappe, da de så holder min fod bedre på plads, og de må gerne have en god sål – men de skal ikke være alt for fodformede og pædagogagtige! De skal IKKE have noget, der går ind imellem tæerne, og de skal frem for alt være flotte, feminine uden at være for tutte-nuttede og så skal de passe til det meste, da jeg kun har råd til ét par. Puha, sikke mange krav!!
Jeg har kigget lidt rundt omkring på nettet, og er ærligt talt ikke imponeret over udvalget. Har ikke kigget i butikkerne endnu. Men her er hvad jeg fandt på nettet, som jeg synes om:

Alle sko her, på nær dem i nederste højre hjørne, er fra Black Lily. De sidste er fra Bianco til 350 kr. Jeg kan vildt godt lide dem i nederste venstre hjørne, og var prisen ikke så høj, var de stensikkert købt. Desværre koster de 800 kr, og det synes jeg jo er vanvittigt meget. Men de er smukke, er i læder og ser også ud til at være ret lækre at gå i, samt have en god støtte om foden. Åh, hvorfor skal de dog være så dyre!!? De fås på Black Lilys nye webshop! 🙂

Disse to par er begge fra Zara. Desværre er Zara lukket i Århus, ellers ville jeg gerne have tjekket dem ud i den virkelige verden. Parret til venstre er ret billige – 180kr. Jeg tvivler dog på at kvaliteten er fantastisk og at mine fødder ville holde til endeløse kilometer i dem. De er lavet af bl.a. bomuld. Parret til højre er super fine, og ser også ret lækre ud. Ved bare ikke om man ville blive træt af at de er i sølv?! Men de passer vel egentlig til det meste. Og så ved jeg heller ikke om jeg tør købe online, bum bum.. De koster 329 kr og kan købes på zara.com

Sandalerne her er alle fra Shoe Biz, pånær dem der står “H&M” på ;). Jeg ved ikke hvad Shoe Biz sandalerne koster, men formentlig 500-600 kr, hvilket jeg synes er lige lovligt meget for et par sandaler. Men fine er de bestemt!! Sandalerne fra H&M koster kun 180 kr, dog har jeg aldrig set dem i butikkerne, og ved ikke om de er gode.

 
De øverste to par er begge fra Monki. Parret til venstre koster 280 kr., hvilket jo ikke er så galt. De er ret fodformede, men også lidt rå. De er sikkert gode at gå i, men jeg har ikke prøvet dem (endnu). Parret ved siden af er jeg vild med. Elsker at de er lidt Carin Wester agtige på budget – 250 kr koster de, men min vrist er desværre for høj til at jeg kan bruge dem -knuderne er vildt ubehagelige på mine fødder, desværre 🙁
Parret nederst til venstre er fra S’Bar – prisen kender jeg ikke, men sikkert en 300 – 400 kr. Parret ved siden af er mega fede, men koster desværre 800 kr. De er fundet på Asos.com.

2 Comments

  • Usynlige Iris

    God jagt, krydser fingre for du har lidt mindre fødder end mig 😉 Jeg vil selv kigge lidt efter "stressless" mærker, det var nemlig noget i den dur mine 5 år gamle sandaler hedder og jeg har aldrig haft så behagelige sandaler før 🙂 (at de så er på kanten til at være kiksede i design er så noget andet)

    Og næste gang i er i skoven så pluk et af de grønne blade og duft til det, det ligner lidt ramsløg (siger jeg som ret upålidelig florakilde)

  • Bex

    Åh ja, ramsløg! min mor har snakket meget om dem, men kan aldrig huske hvordan de ser ud. Man kan ellers bruge dem i madlavning 🙂 og ja det lugter af løg. Vi må i skoven igen 😉 (så kan vi også spise den gode is igen :P)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *