Lidt mere ebay..

Fik to pakker fra ebay igår. Det ene var dette armbånd:
Jeg er yderst tilfreds! Synes det er super fedt og virker til at have en god kvalitet og lukning. Og det kostede kun en dollar inkl. forsendelse – er det ikke vildt?
Den anden pakke var knap så god. Det var de der armbånd med dødningehoveder. Og jovist, de var lavet ud af ben, men derfor havde jeg ikke lige forventet at de ville lugte af død gnu. Så de røg direkte i skraldespanden, magtede simpelthen ikke lugten!!
Heldigvis har de også kun kostet en dollar med forsendelse, så det gør ikke så meget

Puha og føj, jeg er godtnok ret nervøs for i morgen hvor jeg skal starte i praktik. Er bare ikke så god til det der med nye steder og nye mennesker altid.. Håber jeg kan sove i nat!
Det skal jo nok blive godt, det praktik, det er jeg sikker på. Der er ikke noget at være nervøs for! Men min krop modarbejder altså min hjerne lige pt..
Min kæreste er bare den sødeste lige nu. Selvom han har være totalt tømmermændsagtig hele dagen, så har han lige været ude at gå og købte en bøtte Cookie Dough med hjem til os 🙂 🙂
Han kom først hjem fra byen halv ni! Så han har været totalt bagstiv og stenet hele eftermiddagen, virkelig virkelig underholdende!!
Og ved ikke hvad han har tænkt, da han kom hjem fra byen: Hans t-shirt lå sirligt spredt ud på kogepladerne, hans trøje var lige så fint spredt ud over hele køkkenbordet. Men jakken lå krosset sammen på gulvet(?!). Tandbørsten lå på bordet med tandpasta på – så den glemte han vist lige at få brugt.
Jeg siger jer, jeg har grint meget over ham idag 😉

Jeg var jo også selv i byen igår, og det var bare super!! På trods af pågående fyre, der lagde an på mig og alt muligt. Ved ikke hvad der sker for det?! Altså, hallåååå, hvor var I da jeg var desperat og single? (aka min gymnasietid..) Det må være det der særlige, man udstråler, når man bare har en kæreste man er super glad for. Det lokker åbenbart mandfolk til..

Jeg var forresten på loppemarked idag. Viser lige mine køb i morgen.. For fik købt lidt og fik også en hel del gratis! 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *