SØNDAGENS LOPPEKUP

Så kommer der endelig billeder af søndagens loppekup! Sikke nogle gode ting, jeg har fået mig. De passer perfekt ind i min garderobe, og jeg er SÅ glad for det hele!! Ved jeg kommer til at bruge alle tingene, så det er skønt 🙂
Men når nu, der er røget så meget ind i garderoben, kan det sagtens være at der er lidt der skal “ud” (genbrug, Trendsales eller andet).
Det er ikke så sigende at tage billeder af tøjet på bøjlerne, men der skal jo nok komme billeder af tøjet på sådan løbende. I dag har jeg f.eks. haft mine shorts på, så det kommer der et billede af senere 🙂

Fantastisk flot skjorte, lidt lang i det og med super fine detaljer. Jeg ELSKER den, og den er så lækker og tynd og bliver skøn at bruge de dage, hvor man gerne vil skånes lidt for solen. 40 kr.

Super fin kjole til 20 kr
Cardigan med dyreprint (I LOVE it!!) – 40 kr.
Top med fin, fin kant og bindebånd bagpå, 10 kr.
Kjole/bluse med leopardprint, 25 kr.
Tørklæde i ultra lækker farve, 10 kr.
Fine, fine shorts – elsker detaljerne med knapperne. 40 kr.

Min søster fandt også noget fint tøj til billige penge – blandt andet en jakke, der nok aldrig havde været brugt til 20 kr! Min mor fandt også hvad hun håbede på at finde – så det var en god dag! 😀 Eeelsker loppemarkeder, og nu går sæsonen for alvor i gang. Skønt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *