LAK PÅ MINE NEGLE

Jeg er ikke så meget til makeup og skønhedsprodukter. Faktisk ejer jeg hverken pudder, foundation eller en creme (ahem.. låner kærestens Ole Henriksen creme indimellem. Ved ikke rigtig hvad det siger om vores forhold at det er ham, der har dyre cremer? 😉 Ej, nu skal jeg være ordentlig, han fik cremen i firmajulegave, og blev så glad for den, at han købte en ny på tilbud, da den gamle blev tom).
Nå ja, og det der med at rense hud og fjerne mascara inden man går i seng, er det noget man skal gøre?!

MEN, jeg har en svaghed for læbepomader. Og neglelak. Mest for sidstnævnte.
Da jeg således læste om USLU’s nye neglelak med stjerner (designet af Rika) tænkte jeg, at det var da ret cool med sådan nogle stjerner på neglene. MEN, 165 kr er ALT for meget for, hvad jeg vil give for en neglelak. Men flot er den da:

I går læste jeg så på CharlotteD’s blog, at man kunne få et billigt ebay alternativ til 22 kr inkl. porto. Haps, sagde det (gotta love Ebay!) og en lille stjernefætter er nu på vej til mig.

 Jeg tænker at den kunne være fin ud over mine almindelige neglelakker. Jeg er jo kæmpe Essie fan (er bare SÅ træt af neglelak med dårlig holdbarhed, hurra for Essie!) og har allerede en beskeden lille samling, der gerne må udvides 🙂
Essie lakker er dyre i butikkerne, og koster vist 125 kr (men bliver vist sat ned til 99 kr snart..) men på Ebay kan de oftest fås til mellem 40 og 80 kr inkl forsendelse (jo nyere farve, jo dyrere).

Jeg drømmer lidt om følgende neglelakker til at udvide min lille samling. Angora Cardi fra Essie, synes farven ser så smuk ud. Jeg er ret vild med den der blommelilla farve for tiden:

Og “Simmer and Shimmer” fra OPI (OPI skulle også være et fantastisk mærke, men det er lidt dyrere end Essie). Er vild med det overdrevne glitter! :D. Tror ret meget jeg er nødt til at eje denne lak, før eller siden.. Lidt prinsesse er der vel altid i én 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *